Horoskop: Uke 6

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du går rundt og bærer på en hemmelighet. Det kan være lurt å snakke ut om tankene dine til en venn. Dette er ikke en uke der du bør lage avtaler, være i jobbintervjuer eller underskrive viktige dokumenter.

Tyren
Du har gode betingelser for å øke din inntjening. Dette kan også være en uke der du øker dine sjanser på annet vis, og som dermed gir deg gode kort på hånden. Det er samtidig romantiske toner i luften. Ta gjerne initiativ!

Tvillingene
Vær forsiktig i forhold til fremtoningen din ovenfor dine kjære. Det er problemer i kjærlighetslivet. Ta det som et hint til at du og din partner ikke kommer til å komme gjennom livet uten å ha en varm og saklig dialog.

Krepsen
Du har det best tenkelige utgangspunkt til å gjøre dette til en bra uke hvor du i høy grad er omgitt av mennesker du bryr deg om. Du er ikke redd for å gi uttrykk for hva du føler, og dermed er det sannsynlig at du får oppleve romantikk og stearinlysmiddager.

Løven
Du vil helst bestemme. Det kan du også, men da må du påta deg ansvaret som hører med. Det vil i hele uken handle om å se virkeligheten som den i virkeligheten er, og ikke som du kanskje kunne ønske at den var.

Jomfruen
Du er mer enn normalt fokusert på deg selv og din kropp. Du legger en plan for å forbedre ditt liv. Dine ambisjoner står på vent, og du ønsker rett og slett ikke å være en arbeidsmaur. I stedet er du på søken etter mer nytelse i ditt liv.

Vekten
Det er tegn på at du bør gi slipp på noe, og dette har du store vanskeligheter med. Det gir en maktkamp, samt indre uro. Det beste du kan gjøre er å la fortid være fortid, og i stedet begynne å se fremover. En urolig uke.

Skorpionen
Det er fokus på all slags kommunikasjon. Det være seg fra skriftlige dokumenter til kurs, studier, jobbintervjuer eller andre ting. Du har ordet i din makt, så det gjelder å ha tillitt til seg selv, og si det du har på hjertet.

Skytten
Det nytter ikke at du søker rettferdighet om du ikke yter deg selv denne rettferdigheten. Undervurder ikke kjærlighetslivet. Det kan bli nødvendig med en alvorlig prat med en nær person.

Steinbukken
Det skjer uventede ting som kommer til deg utenfra. Det kan også være deg selv som skaper en liten revolusjon, eller på annen måte overrasker omgivelsene. Du føler deg sterk.

Vannmannen
Noe tyder på at det ikke er nok at du har visjoner og planer for fremtiden. Du må huske å ha bena plantet på jorden. Ditt forhold til sjefer eller autoriteter er anspent. Vær rimelig.

Fiskene
Det er urolig rundt deg, og det du kan regne med den ene dagen kan du ikke regne med den andre. Det kan også være at det er du selv som endrer mening eller holdning fra dag til dag. Til gjengjeld er det romantikk i luften.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning