Horoskop: Uke 52

Året nærmer seg slutten, og her får du det siste ukeshoroskopet i 2006. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du vil opp til flere ganger bli nødt til å endre planer, og det virker som det er grus i maskineriet. Du har kort lunte, noe som kan tyde på at du bør trå varsomt, særlig i forhold til dine nærmeste. En urolig og rastløs uke.

Tyren
Selv om det vil være masse aktiviteter og gjøremål i sikte så føler du en indre ro. Det virker ikke som det er noe som kan vippe deg av pinnen. Du hviler mer i deg selv enn du har gjort på lenge. Økonomien er god. Hva mer kan man ønske seg?

Tvillingene
Saker rundt utland eller reiser er aktuelt. Dog blir det kanskje ikke helt som du hadde planlagt. Det viktigste for deg i denne uken er å ta en dag av gangen. Og hvis du blir irritert; tell til ti først!

Krepsen
Det er viktig at du ikke tar alt for personlig. Tvertimot vil det lønne seg å gi uttrykk for hva du egentlig føler. Du har det med å holde følelsene for deg selv, men hvis du er mer åpen vil du oppleve at andre imøtekommer det du ønsker på en helt annen måte.

Løven
Du er glad, utadvendt, og møter verden med et smil. Dette overskuddet kommer både barn og eldre til gode, og du er selv i et humør hvor du kan være riktig barnslig. Du treffer en viktig beslutning, en beslutning som vil endre fremtiden din.

Jomfruen
Du er i et humør der en liten fjær kan bli til ti høns, og du har kort lunte. Prøv å holde irritasjonen for deg selv, det er nemlig ikke bruk for ditt kritiske blikk. Tvertimot kan det være bruk for din følelsesmessige nærhet!

Vekten
Du er inne i en uke hvor du i høy grad føler at det er noen som tar seg litt av deg. Generelt merker du en positiv vekst i forhold til de verdier som er viktig for deg. Det kan være både menneskelige verdier såvel som kroner og øre. En herlig uke!

Skorpionen
Det er positivt fokus på ditt kjærlighetsliv. Du går rundt med tanker om noen endringer du ønsker deg. Og faktisk er det både arbeidsmessig og privat at du gjerne vil se nye horisonter.

Skytten
Du møter mange nye mennesker som gir deg inspirasjon. Noen av disse tenker du en hel del over. De kan brukes i forhold til dine nye tanker om fremtiden. Utland, reiser og fysiske aktiviteter er aktuelt.

Steinbukken
Du hviler godt i deg selv. Selv om det er masse liv og røre rundt deg så virker det ikke som du legger merke til det. Du er mer utadvendt enn normalt, noe som smitter av på dine omgivelser. Det er romantikk og forelskelse i luften.

Vannmannen
Det er mye fokus på dine handlinger gjennom hele denne uken. Selvtilliten er på topp, og du trives og har det fint med deg selv. Dette smitter av på dine handlinger. Du går rundt med planer om å skape et bedre arbeidsliv i det nye året.

Fiskene
Din lunte er uhyre kort. Vær forsiktig med at du ikke gir noen lov til å overskride grensene dine. Du kan som alltid være alt for ettergivende. Omvendt så er dette en veldig god uke i forhold til å sette i gang nye prosjekter og planer.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning