Horoskop: Uke 51

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Vær forberedt på overraskelser. Kanskje er det du selv som overrasker omgivelsene? Det er fokus på all slags kommunikasjon. Det kan være ting som omhandler en avtale eller kontrakt som er aktuelt.

Tyren
Du har ikke lyst til å stresse deg selv. Du tar en ting og en dag av gangen slik det passer deg best. Kanskje passer det ikke omgivelsene dine like bra, men det bryr du deg ikke nevneverdig om.

Tvillingene
Uansett hvor godt du prøver å planlegge og strukturere dagene dine så går det litt i surr. Du møter motstand og kanskje også motvilje. Ta det som et hint på at du bør si fra, slik at du kan skape din egen rettferdighet. Reiser er aktuelt.

Krepsen
Kjærlighetens planet Venus legger opp til utfordringer. Det kan saktens være i denne uken at du møter den eneste ene. Det kan også være omvendt, at du ønsker å avslutte et forhold.

Løven
Du kan godt se frem til en herlig uke med masse av både julehygge og intime sammenkomster. Du tar et friskt initiativ i en sak du har ønsket å gjøre noe med i lang tid.

Jomfruen
Det ligger masse av oppgaver og praktiske gjøremål foran deg. Kunsten er å legge fra seg noe av ansvaret som du alltid er flink til å påta deg. Lytt til kroppen!

Vekten
Det er bruk for dine sosiale ferdigheter. Du er som en fisk i vannet når du er sammen med andre mennesker, og særlig når dere er samlet rundt julens verdier. Du møter en person du ikke har sett på lenge.

Skorpionen
Du trives fint med alt som skjer rundt deg, og du er i julestemning. Du har det travelt, men det er overkommelig. I helgen blir du bedt om å ta en avgjørelse, og du gjør som du blir bedt om.

Skytten
Halvparten av himmelens planeter står i ditt tegn denne uken. Det legger opp til at du gjør noe med en sak du gjerne vil ha endret. Denne uken er ikke til å tenke, drømme eller snakke, men til å handle! Du går rundt som en levende vulkan.

Steinbukken
Med kjærlighetens planet i ditt tegn så er det lagt opp til en spennende uke. Det kan til dels være saker og ting rundt ditt kjærlighetsliv som rører på seg. Du kan også oppleve hyggelige ting som omhandler økonomi.

Vannmannen
Det ligger store ord som ansvar i luften. Du kan ikke løpe fra dine oppgaver. Gjør du det så vil det bli lagt merke til. Dette er ikke en uke der du skal springe over gjerdet der det er lavest.

Fiskene
Du hjelper til der det trengs, men pass på hvem du hjelper. I denne uken får du lære noe om å sette grenser. Du vil møte et menneske som vil gjøre noe godt for ditt følsomme sinn.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning