Horoskop Uke 51

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du har et deilig overskudd av fysisk energi som du bruker på konkrete prosjekter. Din fysikk er sterk og de målene du setter deg, kan du nå. Din evne til å sette andre i gang er også god, du er flink til å samarbeide.


Tyren


I ditt familieliv eller i forbindelse med planer for julen, er det ting som rører seg. Du haler ut tiden før du endelig bestemmer deg, det er en mulighet for økonomisk inntjening, gevinst eller gave.

Tvillingene


Du merker en særlig trang til mer nærhet til dine nærmeste. Det kan være i denne uken du møte den rette. Dine omgivelser roser deg for den deilige måten å være på!


Krepsen


Det er rot i ditt følelsesliv og alt går ikke etter planen. Du synes det er vanskelig å si det du egentlig vil ha sagt. Ikke gi dine omgivelser dårlig samvittighet, men ta tak i det som plager deg.


Løven


Det er særlig fokus på din økonomi. Det er en uke til alle slags kjøp og salg, dog det er viktig at du ikke bruker for mye penger. barn, lek og kreative interesser er aktuelt, du er i julehumør.


Jomfruen


Det ligger en del uro og rastløshet i luften. Det er ikke den beste uke til hverken viktige beslutninger eller annet som krever konsentrasjon. Til gjengjeld er det en fin uke til å bare være deg og nyte førjulstida.


Vekten


Du er i ditt romantiske hjørne. Det er nesten ikke en eneste ting du ikke vil gjøre for dine nærmeste denne uken. Du er klar til å gjøre avgjørelser i ditt kjærlighetsliv. Uansett om det heller den ene eller andre veien, så er du ikke redd for forandringer.


Skorpionen


Det er ikke sikkert at dine omgivelser vil synes om dine planer for denne uken. Du føler at du taler for døve ører. ta det som et hint til at du skal hvile mer og gjøre ting for deg selv. Det er lov å være litt egoist.


Skytten


Dette kan være en uke hvor mye stort skjer for deg. Det er særlig fokus på noe som kan utvide dine horisonter, for eksempel studier, reiser eller utland. Du føler en trang til å vise hvem du virkelig er.


Steinbukken


Det er motstand og uvilje i luften, du har en følelse av at noen rundt deg utnytter deg. Dete eneste du kan gjøre er å si i fra og få renset luften så du kan komme deg videre med dine mange prosjekter!


Vannmannen


Du er i drømmeland. Du har det fint nok med dine daglige gjøremål og plikter. Men det forhindrer deg ikke i å gå å drømme om nye horisonter. Du går å pønsker på en overraskelse for dine kjære.


FiskeneDu er god til å sette ord på dine følelser. Du har en god prat med en nær venn som vil gi deg inspirasjon til endringer omkring juledagene. Du ønsker å være der for andre, men i denne uken har du mer fokus på å være der for deg selv.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning