Horoskop: Uke 50

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Det presser på med oppgaver på både privatfronten og på jobben. Reiser eller utenlandsopplevelser er aktuelt. Du møter en person som du ikke har sett på lang tid, og du vil merke at det hele ikke er helt tilfeldig..

Tyren
Selv om du er midt i juletravelheten så er du allikevel i stand til å ta det ganske rolig. En nabo eller kollega ber om din hjelp i forbindelse med en økonomisk sak. Det er romantiske toner i luften.

Tvillingene
Seks av ti planeter står i opposisjon til ditt tegn i denne uken. Det ønskes forandringer fra din side, og hvis du ikke selv skaper de nødvendige endringer, så vil de komme utenfra. Vær klar til å ta hånd om situasjoner som dukker opp plutselig.

Krepsen
Det kan i denne uken komme en uventet regning, eller noe annet som kan velte lasset. Du er inne i en uke hvor du tenker dypt og inderlig på ditt følelsesliv. Du lengter etter noe, og bør bruke tid og energi på å finne ut hva det er du lengter etter.

Løven
Det er flørt og romantikk i luften. Hvis du ikke selv blir kurtisert så er du flink til å selv ta initiativ. Helgen går med til å være sammen med gode venner eller kolleger.

Jomfruen
Du er ekstra nærtagende ovenfor andres bemerkninger. Sørg for at du ikke tar det andre sier alt for personlig. Det ligger utfordringer i ditt kjærlighetsliv, og du bør holde en lav profil for å komme gjennom denne perioden.

Vekten
Du er inne i en uke hvor du vil oppleve mange positive ting. Du vil få anerkjennelse fra en person du setter stor pris på. Du kjøper noe som virkelig merkes i lommeboken.

Skorpionen
Du opplever at mennesker rundt deg har det forrykende travelt, og du går litt rundt i din egen verden. I helgen vil du møte en person som vil påvirke deg i en ny retning i forhold til karrieren din, eller for dine ønsker om fremtiden.

Skytten
Du har hele seks planeter i ditt tegn denne uken. Det legges opp til mange interessante tilbud. Nå er det opp til deg selv å bruke denne positive strømmen av energier. Dette er en uke der du kan møte den eneste ene.

Steinbukken
Selv om vi er midt i den travle juletiden så kan man ikke så lett merke det på deg. Du tar det stille og rolig, selv om det ligger mange praktiske oppgaver foran deg. Du tar dem med et smil, og kjærlighetslivet rører på seg.

Vannmannen
Dette er en uke full av drømmer eller merkelige tanker. Du er i et humør hvor du godt kan finne på å gjøre noe som vil sjokkere dine omgivelser. Avgjørelsen din er ikke impulsiv, selv om mange tror det. Du har nemlig tenkt over dette i lengre tid.

Fiskene
Du hjelper til der det trengs, men pass på hvem du hjelper. I denne uken får du lære noe om å sette grenser. Du vil møte et menneske som vil gjøre noe godt for ditt følsomme sinn.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning