Horoskop Uke 50

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er i denne uken at drømmene dine kan bli virkelighet. Det er store sjanser for at ting vil lykkes for deg. Så hvorfor ikke benytte deg av ukens medvind og gjøre noe ved det du egentlig vil? Det er særlig fokus på utland, reiser samt studier og utland.


Tyren


Det er romantiske toner i luften. ALt som tangerer skjønnhet er aktuelt. Smykker, mote og design er aktuelt. Musikk er noe som forskjønner tilværelsen denne uken. Så på med danseskoene og gå ut i verden og nyt den. Det er det verden er til for! I helgen får du en svært spesiell drøm.

Tvillingene


Det ligger mange spennende utfordringer til deg denne uken. Faktisk skal du virkelig være våken slik at du ikke mister viktige avtaler. Du kan lett gape over for mye på en gang. Du får et tilbud som du synes det er vanskelig å si nei til. Utland, reiser samt eksotiske farger er aktuelt.


Krepsen


Du merker endelig en ro i arbeidslivet ditt. Enten du er i et fast forhold eller ikke, er det særlige positive vibrasjoner i ditt følelsesliv. Du bruker mesteparten av ditt krutt på å forskjønne hjemmet. Matlaging eller omsorg er aktuelt, du er meget impulsiv.


Løven


Det er lagt opp til en uke hvor du på mange måter får lov til å folde deg ut og vise hvem du er. Det er ingen grunn til å holde tilbake. Du har særlig gunstige vilkår i ting omkring ditt arbeidsliv. Avtaler, kontrakter eller møter vil falle til din fordel- Det vil juridiske anliggende også.


Jomfruen


Selv den minste ting kan gjøre deg irritert, dine følelser sitter nærmest utenpå huden denne uken. Det beste du kan gjøre er å holde en så lav profil som mulig. Men se på deg selv og finn den kritiske siden av deg selv.


Vekten


Det er en uke til initiativer! Derfor skal du ikke holde deg i bakgrunnen hvis det er saker og ting du ønsker å gjøre noe med. Det krever at du gjør noe med det, og du bestemmer selv ukens gang.


Skorpionen


Kjærlighetens planet Venus er i ditt tegn. Det legger opp til en uke i romantikkens tegn. Det er ingen grunn til å holde deg tilbake hvis det er en person du gjerne vil ha kontakt med. Du har medvind på alle plan, det er også gode utsikter til en økonomisk gevinst, eller en spesiell gave.


Skytten


Halvdelen av planetene står i ditt tegn denne uken. Og det gir deg mye fremgang og hell i hva du holder på med. Det er ingen grunn til å holde tilbake noe som helst. Samtidig skal du passe på at du ikke utfolder deg for mye, finn riktig balanse.


Steinbukken


Du kan se frem til en rimelig rolig uke hvor ting vil forløpe glatt. Du har mange jern i ilden, men ikke gjør deg noen bekymringer. Du møter gamle venner, en av disse har en beskjed til deg som du tenker mye over. Du går også med noen tanker om gamle dager og begivenheter derfra.


Vannmannen


Du går litt rundt i drømmeland. Du er i en meget positiv stemning, som du også ønsker å spre rundt deg. Du er i ditt kreative hjørne. Barn, lek og moro er inne i bildet. Det er fokus på kurs, studier eller annet som utvider dine horisonter. Dine venner gir deg en hjelpende hånd i helgen.


FiskeneHvis du regner med at alt vil gå etter planen, kan du godt tro om igjen. Det er mye uro og rastløshet i luften. Du er selv i ditt impulsive hjørne. Det ser det også ut som dine omgivelser er. Det oppstår forsinkelser eller andre problemer i forbindelse med trafikk og reiser.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning