Horoskop: Uke 5

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Prøv å kvitte deg med noe av overskuddsenergien ved å være i fysisk aktivitet. Hvis ikke kan du bli gående rundt som en udetonert bombe, med en meget liten lunte. I helgen får du en overraskelse.

Tyren
Du liker ikke forandringer, men nå kan du være enig i at det er det som skal til for at du skal kunne komme videre. Ditt forhold til menn, sjefer eller autoriteter er anspent. Vær forsiktig så du ikke skaper en maktkamp.

Tvillingene
Du bør spare penger, for det kan komme en uventet regning. Det har sannsynligvis ikke så mange penger mellom hendene. Til gjengjeld er uken riktig godt egnet til å få ryddet opp i gamle skap og skuffer.

Krepsen
Hvis du vil så har du denne uken alle muligheter for å gjennomføre de mål du måtte ha. Det er nesten ikke den ting du ikke kan klare. Du har et overskudd av fysisk energi. Dette er en god uke til å iverksette nye prosjekter.

Løven
Dette er en god uke til å få til en lang og dyp samtale med en spesiell person. Det er også en god øke til å sende inn en søknad, inngå en avtale eller kontrakt. Du vil noe, men vet ikke helt hva enda, så det kan lønne seg å vente.

Jomfruen
Du har et deilig overskudd av energi til å få både avsluttet gamle oppgaver, men også til å sette i gang nye prosjekter. Som den fornuftige type du er så fortsetter du å ha bena på jorda uansett hva som skjer rundt deg. En travel uke.

Vekten
Det er fokus på arbeidslivet og dine arbeidsforhold. Er de optimale? Hvis ikke er det kun et spørsmål om tid før du vil gjøre noe med det. Så hvorfor ikke allerede nå? I kjærlighetslivet ligger det en liten orm og gnager på noe som plager deg..

Skorpionen
Du har en stille og rolig uke foran deg, hvor det ikke skjer det helt store. Du kan ha en følelse av at noen bremser eller forhindrer deg. I virkeligheten er det bare snakk om dårlig timing. Du får lære noe om tid og tålmodighet.

Skytten
Du opplever ikke den ro rundt deg som du har behov for. Det beste du kan bruke denne uken til er avslapning, gåturer i frisk luft, eller bare å sitte og lese en god bok. Du går og venter på et svar.

Steinbukken
Med krigs- og handlekraftsplaneten Mars i ditt tegn, så får du en ekstra kraft du kan bruke på alt du måtte ha lyst til. Dette er en god uke til nye prosjekter. Det er fokus på hjem og familieliv.

Vannmannen
All kommunikasjon er det sentrale denne uen. Du har ordet i din makt. Du sier det riktige på det riktige tidspunkt, og timingen er god. En sjef eller overordnet vil stille krav til deg. Dog er det ikke sikkert at du har lyst til det.

Fiskene
Du vil møte mange nye mennesker. Kanskje især vil du møte en person som vil gjøre særlig inntrykk. Det er romantikk i luften. Flyplasser, ny teknologi, uventede eller overraskende hendelser er også noe du kan forvente.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning