Horoskop Uke 5

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er noe som plager deg ved en person og du har vanskelig for å sette ord på det, da særlig til vedkommende som plager deg. Til gjengjeld er det full fart i arbeidslivet. Her kan du enda møte mennesker som guider deg videre i arbeidslivet.


Tyren


Forhold som er tett på forløper på en behagelig måte. Du er nede på jorden i alt som har med økonomi å gjøre. I denne uken kan du skape vekst. Utland, reiser eller interesser deromkring er aktuelt.

Tvillingene


Det er saker og ting fra fortiden som ikke er helt på plass og som du nå blir nødt til å bruke noe tid på. Det er viktig at du ikke tar på deg for mye. Samtidig må du ikke bli overfladisk i forhold til venner. Huska at din omverden er ditt speil.


Krepsen


Det er fokus på utland, reiser og eksotiske farver. Det er romantikk i luften, hvis det krever at det er du som skal ta kontakten, så gjør det! Du kan i det hele tatt føle deg heldig med mange ting. Selv din økonomi kan bli bedre.


Løven


Du har ikke lyst å gjøre så mye, kun det du absolutt må av daglige plikter. Du har mest lyst til å være alene. Det er også dette denne uken gir deg muligheten til, noe som passer deg perfekt.


Jomfruen


Det er mange positive aspekter som vi hjelpe deg på vei uansett hva du måtte ønske. Så ikke sløs bort tiden, men bruk den optimalt på å fremme dine mål og planer for fremtiden. Dørene vil åpne seg for deg.


Vekten


Det kan være både arbeidsmessig og privat at du kan føle deg bremset eller blokkert i forhold til det du gjerne vil. Det er særlig fokus på utland, reiser eller interesser deromkring. Samtidig har du fokus på noe som kan lære deg noe nytt.


Skorpionen


Du tenker i dypere baner enn vanlig på hvordan du kan forbedre dine inntjeningsmuligheter. Husk at det er viktig å sette en verdi på deg selv, ikke vær bare materialistisk! Helgen bringer en overraskelse!


Skytten


Noe som du trodde du var ferdig med vil vise seg å gi nye utfordringer. Jo mindre du stresser og jo mer du konsentrerer deg om hva du ønsker, jo bedre vil resultatene naturligvis bli for deg. Du er målrettet.


Steinbukken


Du er klar til å gjøre store beslutninger eller ta store skritt ut i fremtiden. De begrensninger som du lenge har følt, er forduftet. Du er modig, handlekraftig og frem for alt fokusert på en ny og bedre fremtid. En særdeles spennende uke.


Vannmannen


Hvis du bruker din intuisjon mer enn ditt intellekt så er du godt på vei til å bruke denne ukens energier optimalt. Det er positive aspekter i forhold til all slags kommunikasjon. Det kan være søknader, jobbsamtaler, møter og lignende.


FiskeneHvis dine omgivelser ikke hjelper deg i retningen du selv ønsker, så er det best å si i fra. Husk at du selv skaper din fremtid. Du tar en stor beslutning over kort tid, den overrasker både deg selv og andre.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning