Horoskop: Uke 49

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du er i godt humør og føler deg på topp! Selv om det er travelt på jobb så er det allikevel tid til fest og moro. Det er romantikk og forelskelse i luften. Så hvem vet? Kanskje du møter den eneste ene..?

Tyren
Alle vil ha en bit av deg, både arbeidsmessig og privat. Du får pålagt en masse oppgaver som skal løses med din praktiske sans. Økonomien har det etter omstendighetene helt fint, men den kunne vært bedre.

Tvillingene
Du er virkelig en tvilling i ordets rette forstand denne uken, og du kan saktens være flere steder på en gang. Du sprer deg utover mange forskjellige ting, men har allikevel overblikk.

Krepsen
Du trives fint med det som har med ditt hjem og ditt familieliv å gjøre. Omvendt så har du ikke det helt store overskuddet til å være 100 % skjerpet på jobb. Det er nå du skal prioritere hvilke verdier du setter høyest.

Løven
Du bør være ekstra oppmerksom på alt som blir sagt eller skrevet. Husk også å lese det som står med liten skrift!

Jomfruen
Ting, som du egentlig ikke har tenkt så mye over, vil plutselig stå helt klart foran deg. I helgen er det lagt opp til fest og moro. Det ligger spenninger i kjærlighetsområdet, så trå varsomt.

Vekten
Du trives fint i den søte førjulstid. Fester og sammenkomster der det er samlet mange mennesker er jo noe du luker. Du bruker mange penger, men hva gjør vel det? Du har visst rikelig av dem for tiden.

Skorpionen
Vær forberedt på at det går i ball med avtaler, kontrakter og den slags. I det hele tatt kan du ikke helt regne med at ting går etter planen denne uken. Det kan også være irritasjoner i luften.

Skytten
Er det noen som har hellet med seg i denne uken, så er det deg. Det er nå du skal spille dine kort riktig. Det vil handle mye om å rettferdiggjøre deg, og du skal ikke finne deg i begrensninger.

Steinbukken
En drøm blir til virkelighet. Dette er en uke hvor du kan ta for deg av livets bord. Så finn ut hva du helst vil, og ta for deg! Du vil føle deg heldig i forhold til en mulighet du får i arbeidslivet.

Vannmannen
Du har det bedre enn du har hatt på lenge! Det er akkurat somn om noen skyer er forsvunnet fra din indre himmel. Selvtilliten er på topp. Du gjør noe som provoserer dine omgivelser, men det er du jo også vant til.

Fiskene
På en måte vil du føle deg som om du sitter på en vulkan denne uken. Du vil oppleve flere overraskelser. Du kan saktens finne på å gjøre noe som vil sjokkere både deg selv og dine omgivelser. En urolig uke!

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning