Horoskop Uke 49

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du møter motstand fra flere hold. Ta det som en mann, frue! Det vil handle om å bruke diplomatiets kunst, noe som ikke er din sterkeste side. Det er særlig fokus på din økonomi, samt på kjærlighetslivet.


Tyren


Du får tid til nyte et behov du har hatt lenge men ikke har hatt tid til før nå. Det er en god uke til å ta initiativ, noe du gjerne ikke er kjent for å pleie å gjøre!

Tvillingene


Det gjelder virkelig å være konsentrert og målrettet. Det er nå du skal stå på, det er en uke hvor det gjelder å holde tungen rett i munnen. Samtidig skal du forsyne deg av livets goder.


Krepsen


Ditt forhold til menn, sjefer og andre autoriteter er gunstig. Du er i stand til å føre envher handling ut i livet. Du føler deg mer modig enn vanlig. I helgen får du en behagelig overraskelse.


Løven


Du har så og si ordet i din makt. Det gjelder å få ut ditt budskap slik at dine omgivelser kan forstå dine behov. Du fler deg heldig, og i helgen er du lekelysten og kreativ.


Jomfruen


Det handler om avtaler, møter, kontrakter og lignende. Du kan ett overse viktige ting, vær forsiktig med å være for kritisk. Det gjelder både overfor dine omgivelser og ikke minst deg selv.


Vekten


Du vil i løpet av den kommende uken bli konfrontert med dine evner til å skape harmoni mellom deg selv og dine omgivelser. Det er særlig fokus på den romantiske arena hvor du føler deg spesielt heldig.


Skorpionen


Du kan se frem til en deilig uke. Du har enda overskudd til å gjøre noe godt for et medmenneske. Du er i humør til å vise omsorg for andre. Resultatet vil være at dine egne behov også blir dekket.


Skytten


Det vil være gunstigt for deg å igangsette nye prosjekter. Hvis det er noe som helst du gjerne vil, så er det denne uken du skal komme deg opp og gjøre noe med det! Reiser, utland samt juridiske temaer er aktuelt.


Steinbukken


Det er spesielle ting rundt din bolig du tenker over. Din handlekraft kan ligge på et meget lite sted. Du pleier å bekymre deg for alle mulige småting. Lær deg å se i det store bildet, du har bruk for omsorg.


Vannmannen


Det skal ikke mye til før du føler deg såret eller rammet av hva andre sier til deg. Til gjengjeld er dine kreative sanser åpne. Hvis du kombinerer dine følelser med din kreativitet, har du en super uke fremfor deg.


FiskeneDet er mye uro, endring av planer, samt andre saker som kan forstyrre din hverdag denne uken. Ny teknologi og internett er noe du bruker ekstra tid på. Utland, reiser og studier er aktuelt.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning