Horoskop: Uke 48

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Hvis du har en person i tankene du gjerne vil ha kontakt med er det en god ide at du tar et friskt initiativ denne uken. Det er også en god uke til å kjøpe eller selge. Økonomien er bra. Du får, eller øyner noe som overrasker deg.

Tyren
Det er noe du gjerne vil frigjøre deg fra. Bruk ikke tiden til å tenke så mye. Det er bedre å handle, så du kan bruke dine tanker på mer konstruktive ting. Du bekymrer deg litt for mye. Du får en uventet meddelelse.

Tvillingene
Det ligger spennende utfordringer foran deg, hvis du da tør å ta en sjanse. Utland eller reiser spiller en vesentlig rolle. Det er tegn til at du bør være forsiktig med pengene dine. Du får uventede utgifter.

Krepsen
Hvis du har noe på hjertet er det på tide å snakke åpent om det. Uansett om du blir lyttet til eller ei, så er det viktig at du får satt ord på dine tanker. Du øyner en mulighet for vekst i arbeidslivet ditt.

Løven
Du har en deilig uke foran deg, hvor du gleder deg over de små ting i livet. Barn, lek eller kreative interesser er alltid godt for deg. Det vil være masser av gleder omkring deg i de kommende dagene. Andre vil beundre motet ditt.

Jomfruen
Det skal ikke mye til før du blir sur og irritert. Det er viktig at du ser innad og finner årsaken til din vrede. Du trenger å frigjøre deg fra noen plikter. Gjør du det vil du straks få det bedre.

Vekten
En person i omgangskretsen din ønsker å få en klar melding, og du har vanskelig for å si hva du egentlig mener. Det gir grobunn for uro og disharmoni. Ukens råd: Vær helt ærlig.

Skorpionen
Du opplever opp til flere begrensninger eller forsinkelser denne uken. Ta det som et tegn på at alt er som det skal være. Det er ingen grunn til bekymring eller til å gå inn i maktkamper.

Skytten
Med både kjærlighetens planet Venus og den store lykkebringer Jupiter i ditt tegn så kan du se frem til en uke med både sjanser og muligheter. Ta gjerne et friskt initiativ.

Steinbukken
Du er ikke i humør til store fester eller sammenkomster. Omvendt så er du meget åpen ovenfor å være sammen med mennesker som virkelig betyr noe for deg. I denne uken tiltrekkes du av kvalitet fremfor kvantitet.

Vannmannen
Du får tilbudt en spennende mulighet for vekst i ditt arbeidsliv. Du er inne i en periode hvor du er ytterst kreativ i din tankegang. Det er nesten ikke den ting du ikke kan skape i tankene.

Fiskene
Du føler deg nok som en liten fisk i et stort hav. Dine følelser svinger mellom mot og mismot. Du er meget mottakelig og nærtagende ovenfor andres mening. Du kan glede deg til en deilig helg.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning