Horoskop Uke 48

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du er mer nærtagende enn vanlig, samtidig som du er flinkere til å gi uttrykk for hvordan du har det og hva du føler. Det er fokus på partnerskap i alle samarbeidsrelasjoner. Du får en spesiell drøm.


Tyren


Du har for vane å bekymre deg, spekulere og på den måten innby til begrensninger. Du har godt av å finne på noe dristig. Det er særlig fokus på kommunikasjon, avtaler, møter eller skriflige meldinger.

Tvillingene


Du sprer hygge hvor enn du går. Det er særlig fokus på utland og lignende saker. Det er tegn på at du kommer til å lære noe nytt på skole, kurs, arbeidsplass eller lignende.


Krepsen


Du kan godt lene deg tilbake og motta det som omgivelsene ønsker å by deg. Selv om du ikke føler deg helt vandt til situasjonen så merker du at du har godt av dette. Dine følelser svinger mer enn vanlig.


Løven


Du sprer glede hvor enn du går, du har overskudd til prestasjon og du er ikke redd for å si dine meninger. Du føler deg heldig og du får oppleve noen av de drømmene du har gått med i det siste.


Jomfruen


Det ligger begrensninger i luften, du må ikke forvente at ting vil gli i jevnt tempo. Jo mer du er forberedt på å være fleksibel, jo bedre. Hvis ikke kan du lett bli irritert på dine omgivelser.


Vekten


Kjærlighetens planet Venus befinner seg i ditt tegn. Det gir deg en ekstra positiv energi omkring alt som handler om skjønnhet, kjærlighet og økonomi. Du kan derfor føle deg heldig og gjøre de ting du ønsker. Du kan møte den rette!


Skorpionen


Selv om du tenker dypt og alvorlig omkring din situasjon, har du likevel en tendens til å overse viktige detaljer. Vær oppmerksom på de små ting. Du opplever en situasjon hvor du må velge side, det krever mot.


Skytten


Med både Sol, Jupiter og Pluto i ditt tegn, har du ekstra fordel med hensyn til å gjøre deg selv gjeldende. Uansett om det er i ditt arbeidsliv, eller i ditt privatliv, så befinner du deg i en god posisjon. Utland og reiser er aktuelt!


Steinbukken


Du har lyst til at gjøre noen beslutninger eller gjøre noe som kan endre tingene omkring deg. Det er helst i ditt arbeidsliv du ønsker endringer. Men også ditt følelsesliv vil behøve en opprustning.


Vannmannen


Du har lyst til å kjøpe nytt tøy og gjøre noe med utseendet ditt. Du føler deg heldig i ditt forhold til dine kolleger. Det er mange som har bruk for din hjelp. Du nyter å være den som hjelper dine medmennesker.


FiskenePlanetene gir deg mange fordeler denne uken. Det er opp til deg å ta de nødvendige beslutninger eller skritt. Nye dører vil åpne seg for deg. Du merker en særlig medvilje fra dine omgivelser. Din handlekraft er på toppen.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning