Horoskop: Uke 47

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du føler medvind, og dine ønsker går i oppfyllelse. Helgen, som vil være full av overraskelser, vil også gi deg en avklaring.

Tyren
Nå er det på tide å ta en avgjørelse i forhold til noe du lenge har gått og tenkt på. Hvis ikke vil du ende opp som en levende kruttønne som lett kan bli antent av dine omgivelsers bemerkninger.

Tvillingene
Følelsene svinger. Du vet ikke helt hvilket ben du skal stå på i forhold til en sak mellom deg og en kollega. Du vil få flere overraskelser eller oppleve situasjoner der ting skjer plutselig og uten varsel.

Krepsen
Du har et overskudd av omsorg for andre, og du gjør det du kan for at dine omgivelser skal ha det bra. En kollega eller ven gir deg et godt råd i forhold til hvordan du kan gjøre noe bedre for deg selv.

Løven
Du føler deg sterkere enn du har gjort på lenge. Det er som om skyene har spredd seg, og du er i en positiv stemning. Du får en mulighet til å ta på deg et større ansvar i forbindelse med arbeidslivet.

Jomfruen
Du har kort lunte. Du kan saktens finne massevis av feil og mangler ved dine omgivelser, men det er ikke det du skal konsentrere deg om. Bruk denne uken på å få sortert hjernen din.

Vekten
Det er fokus på penger og verdier, og du bør tenke over hva som har ekte verdi for deg. Du kan lett føle deg sviktet eller bedratt. Er det noe du ikke vil se i øynene?

Skorpionen
Hvis ditt forhold til menn, sjefer eller autoriteter ikke er det beste, så vil du i denne uken avgjort oppleve maktkamper. Prøv å se det som en øvingsperiode til at du selv bør være din egen autoritet. Valget er ditt!

Skytten
Du er inne i en uke som vil være full av følelser og gode stemninger. Din familie eller andre mennesker som betyr mye for deg vil kunne gi deg det du har bruk for.

Steinbukken
Kommunikasjon er det sentrale. Alle slags avtaler, kontrakter eller liknende har de aller beste betingelser for å falle ut til din fordel. Du har medvind i ting som har med arbeidslivet å gjøre.

Vannmannen
Du skal være ytterst forsiktig med hva du setter i gang denne uken, siden dette kan være uken der du kjøper katta i sekken. Eller kanskje finner du på å gjøre noe annet som du senere vil angre på..

Fiskene
Du går rundt med noen nye ideer i hodet. Det er tanker rundt noe som kan forandre og forbedre arbeidslivet. Du blir kontaktet av en person fra fortiden din. Alt i alt en deilig uke.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning