Horoskop Uke 47

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du merker et sterkt behov for å være nær et annet menneske. Dette kan virkelig være uken hvor du møter den rette. Du er åpen og imøtekommende og du føler at verden ligger for dine føtter, noe den også gjør!


Tyren


Det handler om penger og deres egentlige verdi. Ditt kjærlighetsliv er ikke helt som det burde være, også her kan det lett slå gnister. Prøv om du kan være mer samarbeidsvillig og lytte til andre.

Tvillingene


Det er gode vibrasjoner omkring ditt kjærlighetsliv. Det er en god uke for et godt kjøp, til å be om lønnsøkning eller annet som kan berike ditt liv. I samarbeid og felleskap med andre, rådes det at du holder en lav profil.


Krepsen


Dine omgivelser vil kreve din oppmerksomhet. Det er et tegn på at det vil ta mer av din tid og dermed utsette dine egne planer. Ta det som et hint på at alt er som det skal være og du får tenkt igjennom ting bedre.


Løven


Du får ikke det albuerom du kunne tenke deg. Spørsmålet er så om du lever i harmoni med omgivelsene eller om du sprenger rammene og flygter. Det er noe du er i tvil om, tenk deg godt om.


Jomfruen


Du er pligtoppfyllende, flittig og arbeidsom som vanlig. Dine omgivelser vil skryte av dine tjenester, du tenker mye i baner omkring ditt arbeidsliv hvor du ønsker radikale endringer.


Vekten


Det vil gjelde å være så diplomatisk som mulig men alikevel holde på meningene dine. Du vil ikke komme noen vei ved å føye deg etter vinden. Det skal ikke så mye til før et lite problem blir til et stort, særlig i ditt kjærlighetsliv, så trå varsomt.


Skorpionen


Din psyke er særdeles seig, du ønsker forandringer. Du er i ditt impulsive hjørne hvor du kan finne på å sjokkere det gode borgerskap. Det er særlig fokus på hav, vann, eksotiske farger eller områder.


Skytten


Det vil være opp til deg selv å ta ansvar for hvem du er og hva du ønsker med ditt liv. Dine begrensninger kommer innenfra, husk det! Det er ikke en god uke for nye begynnelser, uken er best til reflektering.


Steinbukken


Du har mest lyst til å være alene med deg selv, du gjør deg nye tanker i ditt arbeidsliv. Det er også noe omkring økonomi som rører på seg. Du sier nei til en romantisk opplevelse, du er ikke i ditt følsomme hjørne.


Vannmannen


Du kan nesten ikke unngå å merke oppmerksomheten som omgivelsene viser deg. Du er i sentrum hvor enn du går, du har en vis evne til å sjarmere deg frem. Du har gode betingelser i forhold til alt omkring penger, samt i ditt kjærlighetsliv.


FiskeneDu går og gjør deg nye tanker omkring endringer i ditt arbeidsliv. Du ønsker større frihet, hvordan og når dette skal la seg gjøre, er det denne uken vil gå mest med til. Friheten kaller på deg.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning