Horoskop: Uke 46

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Din selvtillit er på topp! Nå gjelder det å bruke all din energi konstruktivt. En venn eller nabo gir deg et godt tips til hvordan du kan endre på noe i din tilværelse, og som kan få livet ditt til å bli bedre.

Tyren
Du møter motstand eller begrensninger på alle kanter. Ta det som en vennlig oppfordring til å bli mer fleksibel og imøtekommende ovenfor endringer. I helgen møter du en gammel bekjent.

Tvillingene
Du har lyst til å påta deg et større ansvar i livet ditt. Du er inne i en periode hvor du ikke har lyst til å gjøre noe som er overfladisk. Nå skal det bli endringer! Du blir stimulert av musikk eller dans.

Krepsen
Du føler et behov for å gjøre noe som skaper en enda større trygghet og sikkerhet i hverdagen din. Det er fokus på økonomi, bank eller forsikring. En venn eller nabo gir deg et god råd i den forbindelse.

Løven
Ansvar, ansvar og ansvar. Det kan tenkes at du får pålagt et større ansvar i forbindelse med arbeidslivet. Det kan også hende at det er deg selv om tar ansvaret. Til slutt kan det også være at du starter opp noe for deg selv.

Jomfruen
Nå gjelder det å knyte skoene og ta noen store skritt. Du har en ide eller plan du gjerne vil ha realisert. Det er ikke noe som hindrer deg i å gjøre det, annet enn dine egne begrensninger.

Vekten
Du er ekstremt sensitiv og påvirkelig. Det kan godt bringe deg inn i noen situasjoner der du blir nærtagende ovenfor andres bemerkninger. Du får et tilbud du vil tenke over. Spørsmålet er ikke om du vil eller ikke ta det i mot, men om du tør.

Skorpionen
Dette blir en uke full av overraskelser eller uventede begivenheter. Du er også selv i et humør hvor du kan finne på å gjøre noe som vil sjokkere dine omgivelser. Dette betyr ikke at du handler overilt, du har nemlig tenkt lenge over det.

Skytten
Du er i ditt fysisk sterke hjørne, hvor du foretar deg mange ting, og du bruker deg selv fysisk. Reiser, utlandsopplevelser eller studier og utdannelse er noe du tenker mye over.

Steinbukken
Du er inne i en stim av gode tilbud som kan fremme arbeidslivet ditt. Så er det bare opp til deg å ta noen beslutninger som får deg til å komme i gang med alt det spennende som ligger og venter på deg.

Vannmannen
Vanligvis er du fornøyd med at du ser bare det du vil se. Men det holder ikke i denn euken. Hvis du ikke ser klart så kan du oppleve at noen vil svikte eller bedra deg. Du er svært nærtagende denne uken.

Fiskene
Du er inne i en deilig uke, hvor du kan se frem til mange gode timer sammen med dine aller beste venner. Din fantasi spiller deg et puss. Det er viktig at du ser verden og deg selv slik det faktisk er.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning