Horoskop Uke 46

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du har nærmest et overskudd av energi som det vil være fornuftig å bruke på konkrete prosjekter. Din fysiske form er formidabel og det du setter som mål, klarer du! Din evne til å sette andre i gang er særlig god.


Tyren


Du vet at du må ta en beslutning som du ikke synes er enkel. Du haler ut tiden helt til dine omgivelser gjør deg oppmerksom på det. Det er mulighet for økonomisk inntjening eller gevinst.

Tvillingene


Du merker en særlig trang til mer intimitet og nærhet med kjæresten din. Hvis du ikke har kjæreste er kanskje denne uken da du møter den rette. Du er i godt humør og omgivelsene dine roser deg for din sjarmerende måte å være på.


Krepsen


Du synes det er vanskelig å få sagt det du egentlig vil si og det gjør ikke saken bedre at du surmuler eller på annen måte gir dine omgivelser dårlig samvittighet. Ta deg sammen og inviter en bestemt person til en hyggemiddag og en god prat.


Løven


Det er en god uke til alle slags kjøp eller salg, men det er viktig at du ikke setter deg en for høy pris. Da kan du nemlig tape. Så sett i gang, men bevare optimismen om en positiv utvikling av det du gjør.


Jomfruen


Det er ikke den beste uken til hverken viktige beslutninger eller annet som krever konsentrasjon. Til gjengjeld er uken fin til opprydning av gammelt samt planlegging av noe nutt. Du er blitt god til å lytte til din kropp, du merker at det lønner seg.


Vekten


Du er i ditt romantiske hjørne. Det er nesten ingenting du ikke vil gjøre for dine nærmeste denne uken. Du er klar for avgjørelser i ditt kjærlighetsliv uansett om det går den ene eller andre veien, du er ikke redd for forandringer.


Skorpionen


Du føler at du taler til en mur. ta det som et hint til å bruke mer tid på deg selv, det er lov. Det er fokus på noe som omhandler andres penger, såsom bank, forsikring, arv, pensjon, legater med mer.


Skytten


Du har både Månen, Jupiter og Pluto til å hjelpe deg på vei til at noe nytt skal skje for deg og som vil endre din fremtid for alltid. Det er særlig fokus på noe som kan utvide dine horisonter, for eksempel studier, reiser og utland.


Steinbukken


Du har en følelse av at noen rundt deg utnytter deg. Det eneste du kan gjøre er å si i fra og få renset luften så du kan komme deg videre. Du har nye planer og mål for din fremtid, du bruker helgen til å få planlagt dine fremtidsønsker.


Vannmannen


Uken forhindrer deg ikke i å gå å drømme om nye horisonter. Du går å pønsker på å ville skape noen endringer på det stedet du bor. Ikke forvent at dine omgivelser er med på dine idèer.


FiskeneDu har en god prat med en nær venn som vil gi deg inspirasjon til endringer i ditt arbeidsliv. Du ønsker å være der for andre, men i denne uken er det mer fokus på å være der for deg selv. I helgen kan du se frem til en behagelig overraskelse.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning