Horoskop: Uke 45

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
En stille uke ligger foran deg. Kanskje litt for stille etter din mening. Du blir kontaktet av en person som gjerne vil ha din hjelp til et stykke praktisk arbeide. Helgen lover romantiske opplevelser.

Tyren
Du blir virkelig utfordret! Nå gjelder det å være fleksibel og imøtekommende. Du får et tilbud du tenker grundig over. Husk at økonomien ikke alltid nødvendigvis er det viktigste.

Tvillingene
Følelsene dine svinger veldig. Det er følelsesmessige ting du gjerne vil snakke med dine omgivelser om. GJør det, og du vil straks føle deg bedre. En sak rundt boligsituasjonen din dukker opp. I helgen er transport og trafikk aktuelt.

Krepsen
En deilig uke, der det skjer en positiv framgang i ditt arbeidsliv. Du trives best når det er trygghet, fred og ro rundt deg. Og denne uken er nettopp full av dette. Nyt deg selv og ditt liv!

Løven
Ting kan trekke ut eller bli forsinket. I det hele tatt er dette en litt forvirret uke, hvor du ikke helt vet hva som skjer rundt deg. Ta en dag av gangen, og det vil lysne i løpet av helgen.

Jomfruen
Du har medvind til å sette i gang et nytt prosjekt. Omvendt så er det også en god uke for å avslutte gamle prosjekter. Du bruker tid på å pleie deg selv og din kropp. En deilig uke!

Vekten
Du er litt for fokusert på at dine omgivelser har det godt. Så mye at du kommer til å merke at en person går over dine grenser. Ta det som en positiv oppfordring til at du skal lære å sette grenser.

Skorpionen
Med halvparten av himmelens planeter i ditt tegn er det lagt opp til forandringer. Det er fokus på økonomien. Det er en god uke til investeringer. Utland, reiser eller kurs og utdannelse er noe du tenker på.

Skytten
Det er dine følelser som er i fokus denne uken. Følelser du ikke helt har villet vedkjenne deg vil dukke uanmeldt opp til overflaten. Hvis du forholder deg til hva du virkelig føler, så vet du at det skal handles.

Steinbukken
Både i arbeidslivet og privat har du hellet med deg. Er det ting du gjerne vil sette i gang, så gjør det nå. Er det noe du vil fortelle oen så bør du også gjøre det. Alt i alt en herlig uke.

Vannmannen
Det er en hel del uro og forvirring rundt deg. Skal du underskrive noe så husk å lese det med liten skrift! I helgen blir du kontaktet av en gammel venn eller nabo.

Fiskene
Du er inne i en uke hvor du har det fint både med deg selv og dine omgivelser. Du vil på grunn av din hjelpsomhet motta en takk fra en kant du ikke hadde ventet. Du vil også se muligheter for økonomisk vekst.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning