Horoskop Uke 45

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du hater å vente og at ting står stille. Men du finner ut at det er vel verdt ventetiden til slutt. I helgen kan du se frem til et par deilige dager i en romantisk atmosfære.


Tyren


Du gjør mange ting som skaper intim atmosfære mellom deg og dine omgivelser. Det er fokus på din bolig hvor du skaper noen positive forandringer. Det er en god uke til å bruke penger på dine boligforhold.

Tvillingene


Det er noe du både gjerne vil og ikke vil på samme tid. Det krever mot å begynne eller avslutte noe, det er det som kreves av deg denne uken. Hvis du ikke lytter etter din kropps signaler, vil du merke en uro og rastløshet.


Krepsen


Du kan se frem til at dine følelser vil være ekte og at dine omgivelser vil imøtekomme alle dine ønsker og behov. Du bruker en del krutt og energi på noe omkring hjemlige forhold. Ditt familieliv har en markant betydning denne uken.


Løven


Du vil oppleve at dine omgivelser er meget positivt innstillt ovenfor deg i hele denne uken. Har du ønsker om fremgang på ditt arbeidsfelt, så er det nå du kan få imøtekommet dine ønsker. Hold deg i det hele tatt ikke tilbake.


Jomfruen


Selv om du gjerne vil fremstå som en perfekt person, så kan det være noe du ikke er klar over. Dine omgivelser vil gjøre deg oppmerksom på dette, så det vil handle om å lytte til dem.


Vekten


Du prøver på enhver tenkelig måte å opprettholde en fasade i forhold til en bestemt person. Du ønsker ikke en konfrontasjon derfor holder du lav profil. Det er fokus på alt som handler om mote, skjønnhet eller kunst.


Skorpionen


Du kan glede deg over den velvilje du møter, du vil blant annet møte en person som gir deg inspirasjon til en helt ny tankegang omkring dine muligheter for fremtiden. Internet og PC er mer aktuelt enn vanlig.


Skytten


Det kan komme uventede regninger, såvel som andre saker som forstyrrer. Det er også en liten advarsel om å være ærlig i ditt kjærlighetsliv. I denne uken gjelder prinsippet om alt du sender ut vil du også få tilbake.


Steinbukken


Du kan se frem til en deilig uke hvor det er balanse mellom deg og dine plikter, og dine behov kan bli oppfylt. Du føler en særlig velvære omkring deg selv og det som skjer. I løpet av helgen treffer du en viktig beslutning.


Vannmannen


Dine omgivelser irriterer deg. Din lunte er kort, hvis du er ærlig overfor deg selv, så kan denne uken lære deg en stor lekse om livet og din deltakelse i det. Din trang etter kreativitet er ikke helt på toppen.


FiskeneHvis det er noe som helst du gjerne vil forbedre eller gjøre noe med, så er det nå det skal handles. Det er fokus på dine hjemlige forhold hvor det skjer forandringer. Det er også fokus på utland, reiser eller interesser omkring dette.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning