Horoskop: Uke 44

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du får et tilbud omkring din boligsituasjon som du tenker nøye over. Det er også gode sjanser for fremskritt i arbeidslivet, men du må selv ta initiativet. Helgen lover om mange opplevelser.

Tyren
Denne uken gir deg utfordringer og muligheter i stor grad. Det er nå du skal begynne å gå veien til nye fremskritt. Vær parat til å påta deg de utfordringer som kommer til deg!

Tvillingene
Du føler deg sterk og en i situasjon der du bør ta noen beslutninger som du lenge har tenkt på. Du gjør en god handel. Helgen bruker du til å tilbringe noen morsomme timer med dine kjære.

Krepsen
Har du lyst på endringer så er det nå du skal iverksette dem. Du ber om andres hjelp, og du får den. Du får en mulighet til å forbedre dine arbeidsvilkår. Tenk på forhånd over hva det vil bety for familielivet.

Løven
Det ligger mange spenninger i luften. Er det ting du ikke får sagt så er det lagt opp til en mer eller mindre psykisk maktkamp med dem du omgir deg med. Dette er ikke en uke der du skal være overfladisk.

Jomfruen
Hvor du kommer fra eller hvor du skal hen, er noen av de spørsmål som vil trenge seg på. Du er lei av dine omgivelsers overfladiskhet. Ta det som en utfordring til egenutvikling, men kritiser ikke andre.

Vekten
På en eller annen måte får du en mulighet til å gjøre en god handel, få lønnsforhøyelse eller skape bedre muligheter for deg selv. I helgen handler det om romantikk og middag i gode venners lag.

Skorpionen
Halvparten av himmelens planeter står i ditt tegn hele denne uken. Du har dermed et stjernegodt grunnlag for å fremme dine muligheter! Du har massevis av mulighet i forbindelse med romantiskk, ja kanskje til og med en forelskelse.

Skytten
Du føler deg sterkere enn du lenge har gjort. Du bruker det meste av denne uken til å gjennomgå gamle skuffer og skap. I oppryddingsprosessen finner du noe som får deg til å tenke på gamle dager.

Steinbukken
Økonomien er god. Ditt selvbilde vokser og du tar en beslutning i en sak du lenge har ønsket å gjøre noe med. Du møter en gammel bekjent som gir deg ny inspirasjon rundt arbeidslivet.

Vannmannen
Du har de beste intensjoner i ditt samvær med mennesker, men allikevel har du følelsen av at noen fører deg bak lyset. Du har vanskelig for å stole på andre, kanskje spesielt de som står deg nærmest.

Fiskene
Du føler en deilig fri og fornøyelig atmosfære rund deg. Du trives i ditt arbeidsliv. Det er fokus på reiser eller noe som har med utlandet å gjøre. Du gjør et tiltak for å bedre din økonomi.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning