Horoskop Uke 44

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du vil komme i en situasjon hvor du må ta et viktig valg. Det er en vanskelig situasjon for deg da du gjerne ønsker å velge flere ting. Stol på intuisjonen, den er riktig.


Tyren


Du føler at alt går som det skal. Du vil møte en person som får deg til å tenke i nye baner angående ditt arbeidsliv. Ikke at du ønsker endringer her, likevel er det noe som stimulerer din fantasi.

Tvillingene


Du har ikke noe i mot travle tider og at det skjer mye rundt deg. Men i slutten av uken vil du kjenne deg sliten, du gjør deg noen tanker rundt reiser og utland.


Krepsen


Dine følelser kjenner du sterkt på denne uken, noe som tillater deg å gjøre noe for en annen person. Dette er en uke hvor du bare er glad for å være et menneske som gir og mottar.


Løven


Det er ikke riktig å gjøre noen store investeringer denne uken. Styr unna andre økonomiske transaksjoner. Til gjengjeld er det en god idè å bruke mer tid på kjærlighetslivet, det vil glede dine nærmeste.


Jomfruen


Du har alltid en viss oversikt over hva som skjer, og at alle detaljer kommer på plass. Titt og ofte er du svært viktig å ha med for andre. Kanskje er dette tilfellet denne uken? Du tenker i baner omkring sunnhet.


Vekten


Med månens innflytelse er det lagt opp til situasjoner eller begivenheter hvor det vil være viktig at du holder fast på dine meninger og holdninger. Hvis du gir etter og er enig med andre, vil du merke at din lunte er kortere enn vanlig.


Skorpionen


Du er nærmest i stand til å flytte et fjell på få sekunder. Forvente at det skjer plutselige, men gledelige endringer eller situasjoner. Alt som har med ny teknologi å gjøre er aktuelt, utland og reiser som handler om vann, er aktuelt.


Skytten


Det nytter ikke at du hopper over hvor gjerdet er lavest. Du føler at du blir behandlet urettferdig, hvis du tenker nærmere etter kan det hende dette betyr noe mer enn hva du først trodde.


Steinbukken


Du går og vurderer et nytt prosjekt som du kunne tenke deg å begynne på. Alt som har med kommunikasjon å gjøre, er aktuelt. Det er derfor en fin uke til å skaffe kontakter, gjøre avtaler og møter med mer. Du er i god harmoni med deg selv.


Vannmannen


Du har ikke lyst til å være altfor alvorlig og seriøs. Du skaper en energi rundt deg som kan være litt overfladisk men som er det du har bruk for. Mote, kunst eller skjønnhet er noe du bruker tid på. Kvinner gir deg en hjelpende hånd.


FiskeneDer er særlig gunstige betingelser i alt som har med datamaskiner, internett eller mobiltelefoner å gjøre. Det er også en god uke til å starte med nye prosjekter. En travel men god uke!

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning