Horoskop: Uke 43

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Dette er en uke der du kan gjøre en drøm om til virkelighet. Det skjer urolige ting omkring arbeidssituasjonen din. La det ikke distrahere deg fra hva du selv vil og står for. Du er ikke i stridshumør og er god til å holde en lav profil.

Tyren
Du er i ditt ess i selskapelig sammenheng. Du er også inne i en uke der du har ordet i din makt. Så har du noe på hjertet, fyr løs! Du kan forbedre din arbeidssituasjon.

Tvillingene
Du har vanskeligheter med å kontrollere dine reaksjoner i forskjellige sammenhenger. Prøv å la være å tenke for mye. Hold deg på jorda og kjenn etter hva sannheten er for deg. Du får en overraskende telefon.

Krepsen
Du er parat til å utvide dine horisonter på enhver måte, enten det gjelder familiemessige eller arbeidsmessige situasjoner. Du møter en person som gir deg et hint om dine valgmuligheter.

Løven
Du føler at det har blitt lagt et ekstra stort ansvar på dine skuldre. Det er forsinkelser eller avlysninger rundt reiser, kurs eller utdannelse. Barn eller kreative interesser gir deg opplevelsen av at livet har et høyere formål.

Jomfruen
Du er inne i en periode der du stort sett kan få det som du vil. Det er spesielt fokus på økonomi, kjøp og salg. Du kan øke din inntjening. I denne uken får du en sjelden mulighet for vekst og ekspansjon.

Vekten
Du går gjennom skuffer og skap. Det får deg til å tenke på gamle dager, og det får deg til å gjøre noe du normalt ikke ville turt å gjøre. En uke som overrasker både deg selv og dine omgivelser.

Skorpionen
Du er klar til å ta store skritt inn i fremtiden. Ting du lenge har gått og grublet over vil endelig bli satt i verk. Du har hell med deg i nesten alt du setter deg for å gjøre noe med. Det viktigste er at du rettferdiggjør deg selv.

Skytten
Du kan bruke denne sensitive uken til å forbedre dine forhold til dine medmennesker. Du har en åpenhet rundt deg som gjør at andre får tillit til deg. Du gleder deg over noe som skjer en annen.

Steinbukken
Du føler deg i god fysisk form. Du iverksetter et nytt prosjekt, og du er inne i en uke der du kan fremme dine ønsker. Det handler bare om å ringe til noen eller sende en mail. Hva mer kan man ønske seg?

Vannmannen
Det er noe som forvirrer deg. Du har vanskeligheter med å se noe som er viktig for deg. Du er i tvil, og hvis du er i tvil bør du ikke slutte forhastede konklusjoner.

Fiskene
Du opplever at dine omgivelser går over dine grenser, og det er din oppgave å si fra. Du kan lett bli et offer. Det er opp til deg selv å si fra. Det ligger opp til flere overraskelser i luften.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning