Horoskop Uke 43

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Hva enn du tenker å kjøpe eller selge bør du sove på det. Du tenker uvanlig mye over ting som har en virkelig verdi for deg. Du ønsker å være seriøs og ikke overfladisk.


Tyren


All slags kommunikasjon er aktuelt. Det handler om skriftlige såvel som muntlige avtaler, kontrakter, møter og lignende. Problemer og ting rundt søsken eller naboer er noe du bruker tid på. Din hals er ditt ømme punkt.

Tvillingene


Det ligger flere spenninger i luften, kanskje særlig rundt din økonomi. Det kan gjøre at pengesekken din krymper litt. Det kan også gjøre at du tar for lett på ditt parforhold, men husk at det du gir av deg selv, får du igjen!


Krepsen


Der er lagt opp til endringer omkring din arbeidssituasjon. Du skal ikke være redd for å prøve på nytt, det er viktig at du føler deg fri nok til å komme deg videre i livet. Du skal ikke skape for trygge rammer i ditt arbeidsliv.


Løven


Du kan langt om lenge endelig få kjenne at begrensningene som lenge har lagt på skuldrene dine, nå er borte. Du har lyst på nye arbeidsmessige utfordringer, gjerne med mer eller mindre ansvar.


Jomfruen


Ikke forvent at ting vil gå etter planene, din lunte er samtidig veldig kort. Det handler om å telle til ti før du gir noen et spark, ny teknologi er aktuelt, det samme er reiser og utland.


Vekten


Det er positive aspekter i luften som kan hjelpe din økonomi. Det kommer en god dag til å be om lønnspålegg, det er viktig at du ser hvor verdifull du er. Ditt kjærlighetsliv har gode vilkår.


Skorpionen


Hvis du klarer å bruke din styrke optimalt kan du komme et godt skritt videre i livet ditt. Enten det er jobbmessig eller privat så er det lagt opp til vekst og fremgang. Tro på det du vil for det får du til!


Skytten


Jo mer du integrerer dine dypeste tanker med det du gjør på i hverdagen, jo bedre vil du oppleve denne uken. Du har selv stor innflytelse på hvordan uken skal forløpe og hva som kommer ut av den.


Steinbukken


Det er både ro og uro i luften, men du kan ikke gjøre annet enn å forholde deg til det. Du kan med din flittighet få skapt gode arbeidsmessige vilkår for deg selv.


Vannmannen


Du sender ut gode vibrasjoner som tiltrekker positiv energi. Det er romantikk og forelskelse i sikte, dessuten kan det hende økonomien vokser. Hva mer kan man ønske seg?


FiskeneUken legger ikke opp til fred, ro og harmoni. Tvert om er dette noe som gir overraskelser og uventede begivenheter. Du er også selv som en vandrende vulkan som kan bryte ut når som helst.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning