Horoskop: Uke 42

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Det ligger spennende utfordringer i luften, hvis du bare tør å ta sjansen! Du møter motstand eller begrensninger. Som ridder på den hvite hest kan du vinne opptil flere kamper denne uken.

Tyren
Det gjelder å få sagt det som skal sies. Kommunikasjon er sentralt. Du skal også huske å lese det som står med liten skrift. Reiser, utdannelse eller studier er aktuelt.

Tvillingene
Du møter mange nye mennesker som vil gi deg inspirasjon i forhold til ditt arbeidsliv. I ditt kjærlighetsliv er det noe som rører på seg. La dine følelser komme til uttrykk.

Krepsen
Du er inne i en uke der du utvider dine horisonter på flere måter. Kanskje skjer det ved studier og utdannelse og den slags. Eller det skjer ved at du reiser på en tur.

Løven
Du bekymrer deg for masse småting som du egentlig ikke kan gjøre noe med allikevel. Du har en opplevelse med en person som ikke holder det h*n lover.

Jomfruen
Din impulsivitet vil ingen ende ta. Du kan finne på å endre mening i løpet av et øyeblikk. Under den buldrende vulkanen ligger det følelser du helst ikke vil kjenne på. Trå varsomt!

Vekten
Du vil møte en person som gir deg et råd rundt økonomien din. Du har mot normalt ikke vanskelig for å bestemme deg i en sak som omhandler kjøp eller salg. En spennende uke!

Skorpionen
Det blir snakket med store bokstaver. Du blir involvert i en maktkamp som egentlig ikke er din. Det er du som skal si fra. Det er nå at en liten fjær kan bli til fem høns. Noe omkring din økonomi er aktuelt.

Skytten
Din optimisme smitter av på dine omgivelser. Du er i gang med et nytt prosjekt som tar det meste av din fritid. En nær person gir deg en hjelpende hånd. Du er inne i en positiv uke med fremdrift.

Steinbukken
Du føler deg heldig med hensyn til å bli lyttet til. Du får noen uventede penger. Du kan også få noen tanker eller ideer til hvordan du kan utvide dine inntekter. Tenk stort!

Vannmannen
Det ligger gode betingelser for alle slags vennskap, samarbeidspartnere, samt i private parforhold. Internett eller ny teknologi gir deg spennende utfordringer. En venn eller nabo gir deg et godt råd.

Fiskene
Du er litt oppe på barrikadene i disse dager. Du er litt likeglad i forhold til hva dine omgivelser mener om deg. Du sprenger noen rammer. Helgen lover om romantiske opplevelser.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning