Horoskop uke 42

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du kjører i høyeste gear. Det er ikke en eneste ting du ikke klarer! Uken er full av overraskelser eller uventede begivenheter. Det er dog ikke noe som kommer til å ødelegge noen planer. Tvertimot så vil det glede deg.


Tyren


Det er en positiv fremgang i økonomien din. Det er uhyre positive aspekter i forhold til kjærlighet og romantikk, samt eksisterende parforhold. Det kan være i denne uken at du treffer den rette om du ikke allerede har gjort det.

Tvillingene


Det kan hende du kommer til å bruke en del tid på saker og ting som omhandler biler, mekanikk og transport. Uken byr også på opplevelser i forbindelse med naboer eller søsken.


Krepsen


Det er en god uke å selge deg selv gjennom for eksempel et jobbintervju. Du har ordet i din makt og det er opp til deg å si det som skal sies. Det er fokus på reiser, utland eller lignende som kan utvide dine horisonter.


Løven


Det er noe du gjerne vil men du har noe som holder deg tilbake. Hva med å ta et kurs i å presentere deg selv best mulig? Det vil bli bruk for dine kreative talenter i helgen.


Jomfruen


Du har medfødte talenter for å få orden på økonomien. Hvis ikke så er det en god idè å rådføre deg med en som kan hjelpe deg. Du kan møte den rette kjærligheten, enten han er eldre eller yngre enn deg.


Vekten


Selv om du har jobb og daglige plikter ønsker du å hygge deg samtidig. Det er særlig fokus på kunst og skjønnhet. Du vil ønske å forskjønne dine omgivelser enten det er hjemme eller på jobben din.


Skorpionen


Du misliker småprat men denne uken vil du prate godt med mennesker som er viktige for deg. Gjennom samtalene blir du klar over egne kommunikasjonsevner som kan være nyttige senere.


Skytten


Det er en super god uke for nye tiltak enten på jobb eller hjemme. Det kan være denne uken du føler at lykken endelig smiler til deg igjen. Ønsker du rettferdighet , er det nå du skal foreta noen handlinger som viser det.


Steinbukken


Selv om du er pliktoppfyllende er du gjerne litt distrè denne uken. Drømmer spiller deg et puss og du gjør deg tanker omkring din bolig.


Vannmannen


Det er mye som kan gjøre tilværelsen din god! Det er opp til deg å bruke planetenes gunstige innflytelse. Alt som kreves er at du handler, det er overraskelser i luften!


FiskeneDu kan ikke forvente en uke med fred og ro. Det er bedre at du forventer en uke med mye sprell, uro og overraskelser. Ikke at det er negativt, du trenger gjerne å ristes litt for å få fart på saker og ting!

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning