Horoskop: Uke 41

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Ting går ikke helt etter dine planer. Det er motstand eller direkte konfrontasjoner med mennesker som står deg nær. I helgen er det fokus på ditt kjærlighetsliv, og det er lagt opp til at du bør trå varsomt.

Tyren
Hold deg ikke tilbake når det gjelder meninger eller holdninger. Det ligger spesielt utfordringer i luften i forbindelse med reiser eller utland, eller noe som har å gjøre med studier eller kurs og lærdom.

Tvillingene
Den ene dagen er du nede, den andre er du oppe. Ta det som en invitasjon til å kjenne etter hva du egentlig er lite tilfreds med. For du er nemlig misfornøyd med noe! Det handler om å si fra.

Krepsen
Humøret går opp og ned. Du bør være sterkere i dine meninger og holdninger og handle ut fra dem. Du er i ditt sårbare hjørne. I helgen bruker du masse penger.

Løven
Det skjer noe rundt deg som du absolutt ikke er interessert i. Et familiemedlem krever din oppmerksomhet. Det er nye utfordringer i arbeidslivet. Det handler om mer eller mindre ansvar.

Jomfruen
Noe du ønsker deg inderlig går i oppfyllelse. Hva mer kan du ønske deg? I helgen blir du bedt om å påta deg en praktisk oppgave. Finn ut om du virkelig ønsker å si ja.

Vekten
Du kan lett sveve på en rosa sky det meste av denne uken. Det er amor og romantiske middager i sikte. Du er i ditt sosiale hjørne, noe dine omgivelser nyter godt av. Du får et tilbud om fremgang i ditt arbeidsliv.

Skorpionen
Du kan stort sett få det som du vil, hvis du bare setter ord på det! Søknader, kontrakter og avtaler er noe som i denne uken faller i din favør. Det er også fokus på både små og større reiser.

Skytten
Du møter mange nye mennesker denne uken. Ett spesielt menneske vil gi deg inspirasjon som du i høy grad vil nyte godt av i mange år fremover. I helgen er det lagt opp til fornøyelser som foregår utendørs.

Steinbukken
Du blir bedt om å påta deg en oppgave. Finn ut om du virkelig har lyst til å påta deg den, eller om du bare har vanskelig for å si nei. Du møter en gammel bekjent som overrasker deg.

Vannmannen
Du har med dine medfødte multitalenter gode sjanser for en forfremmelse eller anerkjennelse. I helgen blir du overrasket over noe dine venner gjør for deg.

Fiskene
Det er som du er i en tilstand rent mentalt hvor du kan sette ord på dine tanker og din fantasi. Det er en god uke for samtaler. Det er også en god uke for å ta vare på dine kjære.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning