Horoskop: Uke 40

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
I denne uken er det fokus på hjemmet. Du bruker energi på å skape bedre rammer eller betingelser for deg og dine omgivelser. Du overraskes i helgen fra en helt uventet kant.

Tyren
Du kommer til å komme i en situasjon der det er nødvendig for deg å markere din mening helt tydelig. Det er fokus på barn, lek og kreative interesser. Du får en invitasjon. Uken er full av overraskelser.

Tvillingene
Du blir anerkjent eller får en påskjønnelse for din arbeidsmessige innsats. Det er fokus på din økonomi. Dette er en god uke for alle slags kjøp og salg. Dine medfødte evner som selger blir brukt godt.

Krepsen
Det er lavvann i pengetanken. Nå er tiden for å gå i dybden med deg selv, din økonomi, og ditt liv generelt sett. Du møter utfordringer på din arbeidsplass, men en kollega støtter deg.

Løven
Nå er det endelig tid for å sette i gang med nye initiativer. Du setter i gang et nytt prosjekt, og en mann gir deg et godt råd på veien. Du blir bedt om å se virkeligheten i øynene.

Jomfruen
Du gjennomgår alt til den minste detalj. Du er særlig nøye i forhold til økonomien din, og du er inne i en uke der du kan gjøre en fabelaktiv handel. I helgen er du opptatt av eller i nærheten av husdyr.

Vekten
Det er lagt opp til romantikk. Du er selv i det hjørnet at selv den minste flørt kan ha en voldsom påvirkning, og få langtvirkende konsekvenser. Vær forsiktig med hvem du lager avtaler med.

Skorpionen
Vær oppmerksom på når en hjelpende hånd virkelig er en hjelpende hånd. Du kan lett spre deg over for mange gjøremål. Du endrer eller forandrer noe i ditt hjem. En etterlengtet person gir endelig lyd fra seg.

Skytten
Enten det er i ditt privatliv eller arbeidsliv, det skal skje en endring. Du får en sjanse eller en mulighet for vekst. Din selvtillit og din sjarm får andre til å se deg i et meget positivt lys.

Steinbukken
Hvis det er noe du går og skjuler i ditt følelsesliv så er dette en god uke for å få snakket med sine kjære. Dette er en uke der du kan komme nærmere inn på de mennesker som virkelig betyr noe for deg.

Vannmannen
Du føler deg urettferdig behandlet. Avhengig av din utvikling og ditt nivå så vil du i denne uken merke at du vil gjennomgå en stor personlig utvikling. En gammel venn gir deg et råd som du straks omsetter til en praktisk handling.

Fiskene
Du har alle kort på hånden i forbindelse med avtaler, møter, kontrakter og liknende. Du er inne i en tid hvor det faller deg lett å si dine meninger. Det hjelper på selvtilliten og hvordan du oppfatter deg selv.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning