Horoskop Uke 40

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Det er i denne uken du skal manifestere deg selv og dine følelser. Du kan ikke regne med at den andre parten selv kan løse oppgavene dine. Du får en meget behagelig overraskelse i løpet av helgen.


Tyren


Din stødighet får ikke noe til å forsvinne. Det beste du kan gjøre er å være ærlig. Du vil oppdage at problemene ikke er så store som du selv har trodd. Du får muligheten til å gjøre noe godt for en annen person.

Tvillingene


Det er en maktkamp i luften. Kanskje er du den typen som vil ha hundre prosent kontroll på alt omkring deg, men du kan regne med at du ikke har det denne uken. Alt som kan komme ut av kontroll, vil gjøre det.


Krepsen


Denne uken legger opp til handlinger omkring hjem og familieliv. Hvis ikke alt er som det skal være på dette området, vil du bruke mye energi for å få det til å fungere optimalt. Det er fokus på kjøkken og matlaging.


Løven


Du har dine grunner for at du helst ikke vil innse virkeligheten som den er. Det er helt greit, men det vil dog ikke endre på noe. Og det er endringer du faktisk ønsker deg og har behov for.


Jomfruen


Du har det best tenkelig i forhold til alle autoriteter. Det kan handle om sjefen din, kjæresten, mannen din, legen din eller andre autoriteter. Ikke hold tilbake hvis det er noe du gjerne vil oppnå. Du er selv i humør til å ta på deg eller få pålagt mer ansvar.


Vekten


Selv om du er i det mest fredselskende tegnet av alle, skal det ikke mye til før du kommer i krigshumør. Du finner deg ikke i noe og du har en følelse av at dine omgivelser ikke forstår deg.


Skorpionen


Du har en slags detektiv hjerne. Det vil si at du er god til å scanne andre mennesker og se bak deres handlinger. Din psyke er sterk om du klarer å bruke egenskapene dine riktig.


Skytten


Det er ikke nå du skal holde tilbake noe som helst. Utland og reiser er aktuelt, det samme er alt som kan utvide dine horisonter som for eksempel kurs, studier og utdannelse. Noe gjør deg sint i helgen.


Steinbukken


Du kan se frem til en uke hvor du vil merke særlig medvind. Det er kanskje best i forhold til mål, planer og ambisjoner for fremtiden. Du har gode kort på hånden i forbindelse med å få gjennomslag for saker og ting.


Vannmannen


Hvis det er noe du er utilfreds med i ditt kjærlighetsliv er det i denne uken du skal gjøre noe positivt med dette. Uken er ikke til for utsettelser eller begrensinger. Ta deg sammen og kom frem fra gjemmestedet ditt. Det handler om å se verden som den virkelig er, du har spesielle drømmer.


FiskeneDu går rundt litt som en vandrende vulkan som kan bryte ut når som helst. Det beste du kan gjøre for deg selv er å finne kjernen til din irritasjon. Dette bør du handle etter, ta deg sammen og du vil bli fri!

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning