Horoskop: Uke 4

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Humøret er bra, og kreativiteten er på topp. Det er særlig fokus på all slags kommunikasjon, skriftlig såvel som muntlig. Dette er et budskap om at du meget gjerne må ta initiativer!

Tyren
Ting som egentlig har vært der hele tiden vil bli tydelig for deg. Du tar en dag av gangen. Du trives fint i jobben, men det ser ut til å være mangel på harmoni i kjærlighetslivet. Ta en sjans!

Tvillingene
Viktige møter, kontrakter eller avtaler vil falle ut til din fordel. Dette er også en uke hvor du får opptil flere tilbud om vekst og ekspansjon, enten arbeidsmessig eller privat. En spennende uke du kan glede deg til!

Krepsen
Du har mange tanker og ønsker om å ville endre på saker og ting i livet ditt. Du har hodet godt plantet i drømmeland, og bena dine har lettet fra jorden. Derfor er denne uken best til å drømme, være kreativ, og være sammen med nære venner.

Løven
Det er noen ting du gjerne både vil og ikke vil skal skje. Du føler deg begrenset eller forhindret. Uansett så er det fordi det er noe i livet ditt som ikke er helt som det skal være. Og det er kun deg som kan og skal ta ansvaret for dette.

Jomfruen
Du er urolig og rastløs. Det er fokus på all slags ny teknologi, internett mm. Det ligger overraskelser i luften. Du er rebelsk.

Vekten
Harmonien mellom deg og dine medmennesker, som er så viktig for deg, er ikke til stede. Du vet også selv at det er noe som skal drøftes alvorlig med en bestemt person. Det nytter ikke at du bare tilpasser deg.

Skorpionen
Det er ikke helt den harmonien rundt deg som du kunne tenke deg. Du går rundt og har en meget dyp og seriøs dialog med deg selv. Det er noe du gjerne vil avslutte, men som krever stort mot av deg å gjøre.

Skytten
Du føler ikke at livet har den gleden over seg som du gjerne vil at det skal ha. Kanskje er det fordi du begrenser deg selv? Det er på tide å utvide dine horisonter på alle tenkelige måter. Ta en fridag hvis du kan.

Steinbukken
Du føler deg heldig. Det er lagt opp til behagelige sammenkomster med noen mennesker som betyr mye for deg. Du trives og har det fint med at ting går langsomt. For deg er tempoet helt riktig. En deilig uke.

Vannmannen
I denne uken er det ekstra viktig at du ikke lar hode og forstand være det viktigste. Det ville være bedre om du kjenner etter hva du føler og tenker. En person vil gjerne nå inn til deg. Vær åpen.

Fiskene
Du er i drømmeland. Kanskje drømmer du deg langt vekk fra noe eller noen. Det kan også være at din formidable fantasi blir brukt konstruktivt i forbindelse med kreative prosjekter. Du kommer tettere på en elsket person.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning