Horoskop Uke 4

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du er i ytterpolenes verden. Det vil si at enten har du helt kontroll på ting rundt deg, ellers har du null kontroll. Uansett så er det viktig at du ikke inngår i noen maktkamp som vil oppstå. Du lar inntrykk og motsigelser prelle av.


Tyren


Det er en god grunn til å ha tillit til at alt er presist som det skal være. Det er særlig fokus på kommunikasjon. Det handler om kontrakter, jobbsamtaler, avtaler, møte, korrespondanse eller lignende.

Tvillingene


Du går ikke igjennom denne uken uten at det skjer noe merkbart på kjærlighetens område. Hva du skal oppleve enten positivt eller negativt, forteller ikke stjernene noe om. Du er i ytterpolenes verden.


Krepsen


Uansett hvordan du vender og snur på det, så kan du ikke komme utenom en viktig, men vanskelig avgjørelse. Det er særlig fokus på utland, reiser eller interesser deromkring. Du har gunstige betingelser i ditt arbeidsliv.


Løven


Du har ikke tid til å slappe av og ta det rolig selv om du har mest lyst til det. Du ønsker forbedringer i ditt arbeidsliv. Du kan være sikker på at det kun vil kommer hvis du gjør en iherdig innsats for dette.


Jomfruen


Du er jordbunden og fornuftig i alt du har med å gjøre. Du føler deg heldig i forhold til de mennesker som du vil møte i løpet av denne uken. Utland, reiser eller interesser er aktuelt på mer enn èn måte.


Vekten


Det er nå du kan være heldig og bli hørt på din arbeidsplass. Så har du ønsker om en mulig lønnsforhøyelse, så hold deg ikke tilbake! I helgen er det særlig fokus på naboer eller søsken som gir deg en god idè!


Skorpionen


Det er fokus på alt som har en verdi for deg. Det kan være din bolig, ditt arbeidsliv, ditt kjærlighetsliv eller økonomi. Uansett er det viktig at du ikke springer over hvor gjærdet er lavest. Du får en overraskelse.


Skytten


Hvis det er noe du ønsker å rette opp på i ditt arbeidsliv, er det nå du skal gjøre det! Dette kan godt være en uke hvor du enten vil si farvel til en du elsker, eller god dag til en ny elsker. Uansett, ta imot utfordringen!


Steinbukken


Som alltid er du god til å ta ansvar for deg selv og ditt liv. I denne uken belønnes du for det. Det er de best tenkelige vilkår i forbindelse med kjærlighet og økonomi.


Vannmannen


Du får både spesielle drømmer og intuitive hint om hvilken vei du ønsker å gå fremover. Du er som alltid fokusert på å være der for andre mennesker. I denne uken er det tillat å være litt egoistisk!


FiskeneDu har lenge ønsker endringer men har ikke hatt energi til å gjøre noe som helst. Men nå skal det altså skje noe. Du er full av idèer og planer for fremtiden eller hva du ikke ønsker at den skal inneholde.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning