Horoskop: Uke 39

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Jo mer du legger gamle adferdsmønstre og vaner fra deg, jo mer tilpass vil du føle deg. Hvis ikke vil du løpe inn i konflikter med dine omgivelser. Handlekraften din er sterk, men bruk den med fornuft.

Tyren
Du trives og ting går i akkurat det tempo som du gjerne vil. Det er fokus på din økonomi, og det er gode muligheter for vekst og ekspansjon. En gammel bekjent dukker opp og gir deg et godt råd.

Tvillingene
Det vil i forbindelse med ditt arbeidsområde være muligheter for å forbedre din posisjon. Avtaler, kontrakter og liknende vil gå til din fordel. Helgen byr på overraskelser.

Krepsen
Det er tiden for at viktige ting blir avsluttet eller tilbakelagt. Du tar gjerne et ansvar. Det er viktig at du forbereder deg på at noen av planene du har kan bli endret. Her gjelder det å være fleksibel.

Løven
Bølgene kan gå høyt i starten av denne uken, og spesielt mellom deg og de du har rundt deg i det daglige. Hvis dere snakker sammen blir slutten av uken meget bedre. Økonomien trenger et nærmere gjennomsyn.

Jomfruen
I denne uken kan du gjøre et riktig godt kjøp eller salg. Det er bruk for din praktiske sans. En venn eller nabo spør deg til råds i en sak rundt hage eller hus. Du er oppmerksom på selv de minste detaljer.

Vekten
Du veier ikke så mye for og i mot som du pleier å gjøre. Din handlekraft og din vilje er særlig sterk. Er det noe du ønsker endret i ditt liv så er denne uken super til å gjøre noe med det. Du overraskes av en person i dine omgivelser.

Skorpionen
Du ser ting i sort eller hvitt, og det er enten eller. Du blir oppfordret til å lære å se gråsonene, som kan gjøre deg litt mer fleksibel overfor dine omgivelser. Hvis ikke kan du lett ende med maktkamp.

Skytten
Det skal spares og innskrenkes. Du har ikke de samme midler som du pleier. Dette er en uke hvor du i langt høyere grad enn normalt går i dybden med deg selv, dine ønsker, og kanskje spesielt dine økonomiske forhold.

Steinbukken
Ditt kjærlighetsliv har gode betingelser. Du kan møte den eneste ene. Din økonomi har også gode betingelser. Du får et tilbud du nesten ikke kan si nei til, men hvorfor skal du egentlig det?

Vannmannen
Denne uken handler om kommunikasjon. I alle former for forhandlinger og samtaler har du de beste kort på hånden. Det viktigste er at du ikke brenner inne med dine tanker.

Fiskene
Ny teknologi er aktuelt. I helgen finner du på noe du vanligvis aldri ville gjort. Du er i opposisjon med dine omgivelser. Din rebelske oppførsel vil overraske, men også inspirere andre.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning