Horoskop Uke 39

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Selv om du naturligvis er våken og passer på alt omkring deg, merker du en slags drømmeverden. Du møter en gammel bekjent som får dine tanker tilbake til fortiden. Det er akkurat det du behøver for å våkne opp og komme videre.


Tyren


Du føler deg riktig godt tilfreds med ting som skjer omkring deg. Du får en spennende utfordring i ditt arbeidsliv. Det er dermed ikke sagt at du sier ja. Derfor ber du om litt betenkningstid.

Tvillingene


Du kan virkelig gape over litt for mye denne uken. Det ligger mye utfordringer i forbindelser med kurs, studier eller reiser og utland. Din lunte er kort, derfor skal dine omgivelser ikke komme for tett inn på deg før du blir sint.


Krepsen


Du har all den tiden du ønsker for å gjøre dine hemmelige forhold så hyggelige som mulig. Du har en merkelig følelse av at det skjer noe bak din rygg. Hvis du er usikker er det bedre å spørre direkte.


Løven


Det kan være en uke hvor du enten avslutter et forhold eller begynner et nytt. Det er gunstige aspektet hvis du tenker på å kjøpe eller selge noe. En venninne gir deg et riktig godt råd.


Jomfruen


Du gidder ikke å bruke tid eller energi på å delta i noe overfladisk. Du tenker å starte på noe nytt som kan være godt for kropp og sinn. I helgen får du endelig slappe riktig godt av.


Vekten


Du vil gjerne gjøre noe godt for en person. Du vet likevel ikke helt hvordan du skal gjøre det. Du spør en venn og får det rådet du har bruk for. Du føler deg rastløs og urolig.


Skorpionen


Både hjemme og i forbindelse med ditt arbeidsliv skal du ikke forvente annet enn overraskelser og uventede forekomster. Du lærer deg likevel å forholde deg rolig underveis. Du kan også være den som overrasker andre.


Skytten


Du er i et humør hvor du har lyst til nye prosjekter og eventyr. Du har hellet med deg i forhold til fornyelser på arbeidsfronten. Det er opp til deg å ta de nødvendige skrittene i den retningen du kunne tenke deg.


Steinbukken


Du har mange plikter og ansvar fremfor deg denne uken. Du gleder deg over en venns eller kollegas fremgang og vekst. Du får en invitasjon som du ikke er helt sikker på hvordan du skal forholde deg til, dette blir en litt urolig uke.


Vannmannen


Det er nå du skal foreta de nødvendige endringer som du i lang tid har gått og tenkt over. Du føler deg godt tilpass med de tingene som skjer rundt deg. Du føler deg heldig med hensyn til den hjelpen du får av dine omgivelser.


FiskeneDu får mange ideer til hvordan du kan komme videre i ditt liv. Dine tanker dreier seg mest om ditt arbeidsliv hvor du er klar for forandringer. En venn eller kollega gir deg et godt tips som du har bruk for. Det betyr at det skjer noe nytt.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning