Horoskop Uke 38

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Andre mennesker er glade for å være i nærheten av deg denne uken. Du har en god utstråling som du kan bruke til din fordel. Noen holder øye med deg i arbeidslivet ditt, du kan forvente å rykke frem eller opp i gradene.


Tyren


Du vil være i mange nye sosiale sammenhenger. Du møter nye mennesker, i forhold til avtaler, kontrakter og lignende bør du være varsom. En arbeidskollega gir deg et godt råd, din vilje er særdeles sterk.

Tvillingene


Hvis du støter på forhindringer denne uken er det på tide at du går helt nye veier. Se en sak fra flere sider før du tar en beslutning. Din lunte er kort så trå varsomt, du blir lett følelsesmessig påvirket. Reiser eller utland er aktuelt.


Krepsen


Til tross for at det er du som ofte kommer med gode løsninger , får du ikke skryt for det. Se det som en mulighet for å markere deg, du sier fra i forbindelse med en sak på din arbeidsplass.


Løven


Denne uken er det best å sjekke status. Slapp av og tenk litt over hvor du har vært og hvor du gjerne vil. Du føler et behov for å følge en ny plan. Du legger fra deg en gammel vane og du blir nødt til å se nærmere på din økonomi.


Jomfruen


All form for korrespondanse er gunstig. Kontrakter og e-post er noe du bruker en del tid på. En nabo eller venn vil påvirke deg. Finn ut av om det har noe med deg å gjøre, du er i ditt praktiske hjørne hele uken.


Vekten


Du kan forvente en superskjønn uke! Dine omgivelser vil berike deg med både gaver og anerkjennelse. Utland, reiser samt studier eller utdannelse er noe som gir deg en saltvannsinnsprøyting. Det er romantikk og forelskelse i luften.


Skorpionen


Du har en travel uke med mye oppgaver som skal løses. Det gjør du best ved å ta en ting av gangen. Selv om du har det travelt med alle dine gjøremål, skal du ikke glemme ditt kjærlighetsliv. Du bruker penger som du ikke har.


Skytten


Du kan bruke din sjarm hvor og når som helst. Du har en åpenhet som vil få dine omgivelser til å få tillit til deg. Finn tid til å være litt alene med dine tanker. Du går med planer om å skape ny vekst i ditt liv.


Steinbukken


Din økonomiske sans og din evne til å spare vil komme deg til gode. Du får en invitasjon som vil komme til å få stor betydning for deg i år fremover. Du møter mennesker som gir deg et helt nytt syn på livet.


Vannmannen


Du føler deg gjerne som en rytter uten hest. Det er som om ingenting vil falle på plass. Det beste du kan gjøre er å la det som skjer skje. Ta en fridag hvis du kan, du føler deg fanget. Husk å holde fast ved dine prinsipper!


FiskeneAtmosfæren er fylt med romantikk, glede og forelskelse. Du søker en eksperts råd omkring noe økonomisk. I en viktig sak er det best at du tar deg rikelig med tid til å gjennomtenke hele din situasjon.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning