Horoskop: Uke 38

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Det er nå du skal si fra om noe som går deg på nervene! Det er viktig at du lærer å forne dine tanker med handlinger. Gjør du det venter det overraskelser i luften.

Tyren
Du setter stor pris på tosomhet. Dog vil denne uken gi deg særlige utfordringer eller utvikling på dette felt. Har du ikke fast partner kan du være tiden for å møte den eneste ene.

Tvillingene
Dine tanker kretser rundt økonomi. Husk at hvis du begynner å tvile, så er det slett ingenting å dvele over, følg magefølelsen! Det er gode tider for alt som har med kommunikasjon å gjøre, det være seg avtaler, kontakter, tilbud eller liknende.

Krepsen
Dette er ikke en uke der du skal hoppe over gjerdet der det er lavest. Kontrakter og avtaler er noe du skal ta alvorlig. Du får et uventet brev eller oppringning. En nabo eller et søsken gir deg en hjelpende hånd.

Løven
Du er forvirret og usikker både i forhold til hvem du er og hva du vil. Derfor er dette ikke den beste uken til å inngå faste avtaler. Det beste du kan gjøre for deg selv er å ta et par dager fri og slappe helt av.

Jomfruen
Det er amor i luften! Kjærlighetens planet Venus er i ditt tegn. Din økonomi er god. Du øyner en sjanse for å fremheve dine evner. Det betaler seg! Du får bruk for din praktiske sans i hverdagen.

Vekten
Du kommer i konflikt med dine omgivelser. Det er som om du tiltrekker deg mennesker som mener det motsatte av deg. Ta konflikten på strak arm. I helgen tar du en viktig beslutning.

Skorpionen
Det er nå du skal gjøre noe med dine ønsker for fremtiden. Du har de best tenkelige vilkår for å få til gode avtaler med andre. Det ligger særlig utfordringer i forbindelse med studier, utdannelse, skoler eller reiser og utland.

Skytten
Det er ting du gjerne vil, men som du holder tilbake. Finn den egentlige grunnen til dine egne begrensninger, så skal du bare se! Du har et godt forhold til overordnede, autoriteter og sjefer.

Steinbukken
Du står foran et veiskille der du kan forbedre ditt liv på flere fronter. Du er inne i en stim av gode muligheter og tilbud. Ta gjerne initiativ! Du møter en gammel bekjent som får åpnet opp for noen av dine gamle talenter.

Vannmannen
Humøret ditt er meget svingende. Det er noe rundt deg som hemmer din frihet. Det har noe med hva du ønsker for fremtiden. Du opplever noe som føles urettferdig, men du lærer av dine erfaringer.

Fiskene
I forbindelse med kjærlighet og romantikk skjer det uventede ting som vil glede deg. I saker omkring økonomi har du også de best tenkelige vilkår for positiv vekst. Du tar et stort skritt, og det er også det denne uken er best til.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning