Horoskop Uke 37

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du skal ikke tro på alt du ser. Det gjelder å holde hodet kaldt og se virkeligheten som den er og kanskje ikke som du kunne tenke deg at den var. Helgen byr på fest og sammenkomster.


Tyren


Det er noe som har hengt over deg lenge som nå blir avsluttet. Det er samtidig en uke hvor kjøp og salg har de beste betingelser. Vær oppmerksom på ditt temperament!

Tvillingene


Det er mange både små og store begivenheter som kan sette deg ut. Det gjelder å bevare deg selv og dine meninger. Ikke la deg manipulere av dine omgivelser, og forvent overraskelser.


Krepsen


Hvis det er noe du selv kan gjøre for å fremme harmonien mellom deg og en kjær person, så må du endelig gjøre det! I helgen får du en meget behagelig overraskelse, man kan si at du blir tatt på sengen..


Løven


Dine følelser får et oppsving i positiv retning. Det er en god idè å selv ta initiativ hvis du skulle ha lyst til det. Det er også en god uke for alle slags kjøp og salg. Vær oppmerksom på de små detaljer.


Jomfruen


Det er noe som ikke helt går etter planen. Det er brutte avtaler, forsinkelser eller noe annet som blokkerer. Ta det rolig og ikke forvent for mye, da er du best rustet. I helgen er lunten din særdeles kort, så pass på.


Vekten


All slags kommunikasjon er sentralt. Du har kort på hånden i forhold til samtaler, jobbsøk eller annet hvor du skal vise deg selv. Du er også flink til å si nøyaktig det andre vil høre.


Skorpionen


Du skal ikke holde tilbake din ærlige mening. Tvert om er det dette som får andre til å respektere deg. Du gjør en god handel, søsken eller naboer gir deg en hjelpende hånd.


Skytten


Din lunte er særdeles kort. Du blir utfordret i forhold til din handlekraft. Gjør du det du sier, eller er det bare snakk med deg? Det ligger utbrudd i luften, og du er ikke redd for å si i fra.


Steinbukken


Du har vanskeligheter for å sette ord på følelsene dine. Du føler deg usikker eller forvirret på et område som er viktig for deg. Du skal skrive noe viktig, for eksempel en søknad, kontrakt eller lignende, men vent til etter helgen.


Vannmannen


Nå kommer endelig klarheten som du lenge har ventet på. Det er særlig fokus på din økonomi samt ditt kjærlighetsliv. Du har gode muligheter for å fremme dine ønsker på begge fronter.


Fiskene


Du vil bli direkte oppfordret til å sette grenser. Du kan som alltid være alt for pliktoppfyllende. Det er ikke akkurat det du skal være nå. Tvert om så er du ikke redd for å vise hvem du er.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning