Horoskop: Uke 37

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Krigsplaneten Mars har stilt seg i en opposisjon til ditt tegn. Det gir deg utfordringer i forhold til noe du gjerne vil få gjort. Nå handler det om å gjøre noe med det. Hvis du ikke får handlet så kan du lett bli irritert.

Tyren
Du er inne i en uke hvor ting går i et rolig og stille tempo. Du er i ditt praktiske hjørne. Du bruker tid og krefter på å få noen ting ferdig i ditt hjem. En venn eller nabo gir deg en hjelpende hånd.

Tvillingene
Det er en knute på tråden mellom deg og en person som du normalt kan snakke fortrolig med. Nå gjelder det å holde hodet kaldt og holde fast ved dine egne meninger. Det er fokus på din økonomi.

Krepsen
Du kan få det beste ut av enhver situasjon. Så om du er i ferd med å kjøpe eller selge så er det nå du skal slå til. Det er behov for deg i forbindelse med en familiesak. Ditt behov for trygghet og nærhet bliver oppfylt, spesielt i helgen.

Løven
Du får ikke lov til å gjøre de tingene du gjerne vil. Det passer deg ikke. Til gjengjeld så er det gode sjanser for at du kan påta deg et større ansvar. Du skal ikke la deg begrense!

Jomfruen
Du er inne i en uke der du enten bryter noe ned, eller skal bygge noe nytt opp. Det er en god ide å spørre dine nærmeste om hjelp. Du kan som alltid være flittig, men det er en god ide å få hjelp utenfra.

Vekten
Krigsplaneten Mars har nettopp gått inn ditt tegn. Du blir presset til å ta stilling til noe du helst vil unngå. Nå gjelder det å ha en holdning eller en mening. Vær ikke redd for å vise ditt sanne jeg.

Skorpionen
Du møter motstand og uvilje fra flere fronter. Kanskje har du behov for å komme deg bort fra en bestemt situasjon der du føler deg urettferdig behandlet. En sak i forbindelse med bank eller forsikring er aktuelt.

Skytten
Du er inne i en uke hvor du er ganske spent på hvordan ting rundt deg vil utvikle seg. Det er som alltid vigtig at du ikke sprer deg over for mange ting. I helgen vil du få en meget positiv overraskelse.

Steinbukken
Denne uke vil være fylt med ansvar og plikter. Du rygger et trinn frem eller opp på din karrierestige. Økonomien din er god, og du får enda en mulighet til å øke din inntjening. Nå er tiden for at du skal fortelle om dine ønsker!

Vannmannen
Du får utvidet dine horisonter i forhold til ervervsmessige muligheter. Utland eller en reise er noe du overveier. Spørsmålet er kanskje om det virkelig er det du trenger akkurat nå.

Fiskene
Du har en uke foran deg hvor du stort sett kan få det akkurat som du gjerne vil. Så hvis du ikke vet hva du vil så er det en god ide å finne det ut i disse dager. Særlig i forbindelse med økonomi og arbeidsmuligheter.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning