Horoskop Uke 36

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


I denne uken er du utadvendt og initiativtakende. Din imøtekommenhet skaper nye kontakter. Transport eller småreiser er aktuelt. Du har nye tanker omkring ditt arbeidsliv, men vær oppmerksom på at du ikke styrer andre.


Tyren


Du er i det romantiske hjørnet. Du har lyst på nærhet og ømme kontakter. For å få behovet dekket skal du åpne mer opp for dine følelser. Du har gode muligheter for å tjene litt ekstra penger. En spesiell plikt irriterer deg.

Tvillingene


Noe som du selv har uttalt kommer tilbake til deg ganske uventet. Du kommer til å ta en viktig konfrontasjon, til gjengjeld vil dette rense luften. Du lover mer enn du kan holde.


Krepsen


Du er til for fest og farger. Du ønsker å slippe ut håret og leve livet. En person nær deg ønsker din hjelp. Her gjelder det å finne ut av når det er riktig å hjelpe til. Kanskje bør du si i fra?


Løven


Det er nok best med helt faste avtaler denne uken. Det kan nemlig lett oppstå forsinkelser eller avbud. Ta ting som de kommer. Du har hellet med deg i dine økonomiske transaksjoner. Lytt til din indre stemme.


Jomfruen


Du har en stor appetit på livet. Alt omkring deg går som det skal. Dine omgivelser er dog ikke i samme sinnstemning som deg, så trå varsomt. Du får en uventet gave. Et familiemedlem ønsker din hjelp og den gir du gjerne.


Vekten


Du arbeider for at ditt forhold til kolleger skal fungere optimalt. En konfrontasjon er nødvendig. Din evne til å se ting fra to sider vil absolutt komme deg til gode. Reiser eller utenlandsopplevelser gir deg noen deilige stunder.


Skorpionen


Du har mange følelser som virrer i kroppen din. Det er gamle mønster og reaksjoner du må kvitte deg med. Det er lagt opp til status i ditt kjærlighetsliv, tenk deg godt om før du kasserer noe.


Skytten


Du tenker mye på fremtiden. Du ønsker å legge planer for ditt liv. Det er store og spennende spørsmål som trenger seg på. Du er sårbar ovenfor andres mening derfor er det best å la være å spørre noen.


Steinbukken


Ditt humør svinger. Du er oppe den ene dagen og nede den andre. Tiden er ikke inne for store beslutninger, men snarere til å tenke etter. Reiser og utenlandsinteresser er aktuelt. Husk å pleie nære forbindelser.


Vannmannen


Du har vanskeligheter for å ta noen svært viktige beslutninger. Du vil helst ikke innse virkeligheten, du er mistroisk. Ta en fridag og bruk den til å tenke grundig over livet ditt. I helgen får du en overraskelse.


Fiskene


Utland og reiser er i dine tanker. Det er en bestemt person også. Du er forelsket, men du holder deler av følelsene dine hemmelig. Du har gode betingelser for å fremme deg selv, kjøp og salg har gode dager!

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning