Horoskop: Uke 36

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du kan, hvis du tar initiativ, tjene mer penger. Det handler om å sette en større verdi på deg selv. Skal du selge noe, så husk å ikke selge det for billig. Omvendt må du også passe på at du ikke gir for mye.

Tyren
Du er, som du pleier å være, en person som liker å sove på avgjørelser. I denne uken handler det om at du må treffe en hurtig beslutning. Gjør du ikke det, så kjører toget fra deg.

Tvillingene
Du har masse dynamitt og kraft i deg, men lunten er kort. Du tar på deg noe som ikke er ditt ansvar. En person i din omgangskrets vil minne deg om å glemme en gammel vane. Skriv ikke under på noe!

Krepsen
Du tenker på penger og sikkerhet. Eller at det kanskje trengs endringer i dine hjemlige forhold. Det ligger overraskelser i luften i ditt kjærlighetsliv. Vær forberedt på endringer i avtaler og kontrakter.

Løven
Du får en påskjønnelse eller anerkjennelse fra en person som i høy grad vil overraske. Du er inne i en uke hvor du stort sett kan få det som du vil. Så hva er det du vil? Tenkepausen er over!

Jomfruen
Du er ikke i ditt sunne hjørne, og du vet det selv. Det er noe du går og grubler over. Dette er ikke en god uke for konkrete endringer. Det er tvert i mot lurt å ta et par avslappende dager.

Vekten
Du vil sette i gang med mange ting, men du har allikevel ikke den nødvendige energi til å komme i gang. Du bruker det meste av helgen til å hjelpe noen. Økonomien din blir bedre.

Skorpionen
Det ligger endel spenninger i luften. Ting går ikke helt som forventet. Ta det som en mann! Det er fokus på studier, skole eller utdannelse. Du har lyst til å lære nye ting og til å uvikle dine horisonter.

Skytten
Du føler deg motarbeidet eller bremset i en viktig sak. Ta det som et hint om at ting tar den tiden det tar. Frisk luft og alle former for utendørs aktiviteter er det beste du kan bruke denne uken til.

Steinbukken
Jobb, jobb, og atter jobb. Men dog ikke mer enn at du i helgen kan møte din drømmeprins eller prinsesse. Du har fine talergaver. Din fysiske handlekraft er sterk.

Vannmannen
Du er inne i en meget følelsesladet uke, hvor du kan svinge fra glede til gråt på et øyeblikk. Du opplever at du kommer tettere på dine medmennesker, noe som gjør deg riktig godt. I helgen får du deg en overraskelse.

Fiskene
Alle former for kommunikasjon er aktuelt. Dette er ikke en uke hvor du bør hoppe over gjerdet der det er lavest. Kontrakter og avtaler er blant annet noe du bør ta alvorlig. Du får et uventet brev eller telefon.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning