Horoskop Uke 35

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du er inne i en uke hvor du stort sett kan ta for deg. Du har mye medvind i ryggen og hvorfor vente? Ditt forhold til sjefer, menn og autoritære personer er svært godt. Det gir grobunn til nye engasjementer.


Tyren


Det er særlig fokus på din økonomi hvor du har muligheter for vekst. Samtidig er det gode utsikter til dager med romantikk og en stearinlysmiddag. Men din stahet kan stå i veien for et bra forhold.


Tvillingene


Du er i en stemning hvor du lett kan kaste bort dagene. Du blir påminnet om din måte å være overfladisk på. Det ligger spennende, men også vanskelige utfordringer i forbindelse med utland og reiser.


Krepsen


Du er inne i en periode hvor du har bruk for andres gode råd og veiledning. Din økonomi vokser litt, ditt kjærlighetsliv lover fremgang. Det er ikke du som tar de nødvendige handlingene først.


Løven


Hvis du holder tilbake meningene dine og finner deg i alt, gjør du deg selv en bjørnetjeneste. Si fra når du føler for det. Biler, mekanikk eller noe rundt transport er aktuelt. Husk at det ikke alltid er du som er den ansvarlige.


Jomfruen


Det er særlig fokus på kommunikasjon i det meste av denne uken. Du synes det er lett å dele tankene dine med andre. Derfor er det en god tid for å undertegne kontrakter og ansvarsområder. Du tar en viktig beslutning.


Vekten


Det er en vennlig henvisning som handler om at du skal følge din intuisjon fremfor din logikk. Ting som gjør tilværelsen bra, som natur, musikk, kunst eller kreativitet, er noe du bruker tid på i helgen.


Skorpionen


Du går rundt som en vulkan som kan bryte ut når som helst. Til gjengeld er det spennende utfordringer til deg i ditt kjærlighetsliv. Det krever at du samler motet ditt og handler.


Skytten


Du legger nye planer for fremtiden. Din evne til å se optimistisk på tilværelsen , gagner ikke bare deg ikke bare deg selv, men også omgivelsene dine. Vennene dine vil gi deg en god opplevelse, så glede deg!


Steinbukken


Du gjør deg dype tanker omkring økonomi og hvordan du skal forbedre ditt forhold til det. Du ønsker en bedre balanse mellom kroner og ører og de virkelige verdiene her i livet. Dette gjelder særlig kjærlighetslivet ditt, eller mangelen på det.


Vannmannen


Handlekraftsplaneten Mars danser tett sammen med den tåkete Neptun. Det forteller at du skal være oppmerksom på dine handlinger. Du kan komme til å handle i blinde, eller bli lurt.


Fiskene


Gudenes sendebud Merkur vil i denne uken sørge for at du kommer i en positiv stemning. Du er mer optimistisk enn du har vært på lenge. Du får en god ide som du følger opp med direkte handlinger. Det er bra!

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning