Horoskop: uke 35

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du har de best tenkelige muligheter for å høyne din verdi. Det er fokus på dine lederevner. Du har en evne til å tenke hurtig, og det vil hjelpe deg i flere situasjoner denne uken. Du føler deg heldig.

Tyren
Denne uken kan du være overfølsom ovenfor andres reaksjoner. Trå varsomt dersom du ikke ønsker konfrontasjoner. Du føler at noen vil dytte et ansvar på deg. Staheten din kan stå i veien for et utbytterikt forhold

Tvillingene
Trå varsomt når du er sammen med andre. Særlig når du omgås mennesker som ser ut til å ha en mening om dine handlinger eller mangler på handlinger. Du kan ofte bite over for mye, og særlig i disse dager.

Krepsen
Nå er det tid for å øke inntjeningen. Du har gode vilkår for å få noen av dine ønsker til å gå i oppfyllelse. Men du må handle! Det ligger overraskelser i luften, men ikke forvent at andre skal gjøre noe for deg.

Løven
Det ligger spesielle energier i luften rundt deg. Dette er en super uke for alle slags økonomiske transaksjoner. Jo mer ansvar du har lyst til å påta deg, jo bedre. Omvendt så er dette også en uke hvor du helst legger ansvaret over på noen andre.

Jomfruen
Med handlekraftplaneten Mars stående i ditt tegn så er det lagt opp til en uke hvor du vil gå i detaljer på mange ting. Det kan handle om en hovedrengjøring, både på det psykiske og fysiske plan.

Vekten
Det er stort fokus på arbeidslivet ditt. Har du lyst til å bytte jobb når du ikke vente med å handle. Det er dessuten tegn på at du i ditt kjærlighetsliv opplever noe som får deg til å sveve.

Skorpionen
Dine følelser og din sinnstemning er noe som virkelig kan spille deg et puss. Du svinger veldig, og det kan lett påvirke omgivelsene dine som vil gjøre alt for deg. Forsøk å bli flinkere til å vise sårbarhet.

Skytten
Det er irritasjoner og aggressivitet i luften. Sørg for å holde en lav profil hvis du er sammen med mennesker som egentlig ikke bidrar med noe. Lunten din er kort, og du blir bedt om å holde deg unna en spesiell sak.

Steinbukken
Du opplever mange positive hendelser rundt ditt arbeidsliv. Det er fokus på en reise eller at du på annen måte blir involvert i ting som har med utlandet å gjøre. Du føler deg som om du er i en lykkerus, og det har du fortjent!

Vannmannen
Det finnes ting som kan være skjult for deg. Dette er ikke en uke hvor du skal ta ting for alvorlig. Det beste du kan gjøre er å ta en dag av gangen og vente på bedre tider som snart vil komme!

Fiskene
Det er lagt opp til flere positive opplevelser. Det er som om du er inne i en stim av positivitet. Du er som alltid hjelpsom, og det blir du belønnet for av noen av kollegene dine på jobb.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning