Horoskop Uke 34

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Med god vind fra kjærlighet og skjønnhetens planet Venus har du medvind. Både i forhold til romantiske stunder men også til andre ting som har verdi for deg. Det er en god uke til å gjøre en god handel i.


Tyren


Det er ikke en uke hvor du bør brenne inne med dine tanker. Du bør tvert om dele de med menneskene rundt deg. Du hygger deg med ting som har med hjem og familie å gjøre.


Tvillingene


Vær oppmerksom på din nærtagenhet. Du har behov for å gjøre noe godt for deg selv. Du føler deg bremset eller forbigått i ditt arbeidsliv. Kanskje er det du selv som spenner ben på deg selv?


Krepsen


Det nytter ikke å la din sårbarhet stå i veien for ubetydelige forhold til andre mennesker. Du må lære deg å skille saker og ting fra hverandre. Å la dine følelser være ekte, men ikke nødvendigvis at de skal vises til alle og enhver.


Løven


Kanskje er det bare du som ikke kan se helt klart? Kanskje bør du kikke en annen vei? Uansett skal du huske at du senere vil kunne se tilbake på denne tiden som en tid hvor alt var som det skulle være.


Jomfruen


Du er snart der hvor du ikke finner deg i noe som helst. En liten ting kan få deg til å bli rasende. Det beste du kan gjøre for deg selv denne uken, er å ta et par fridager og gi deg selv ro og harmoni.


Vekten


Du kan sette i gang med nye prosjekter og slappe av. Du får et tilbud som omhandler utland eller noe lignende som du skal lære noe nytt av. Det ligger også spennende utfordringer på lur i ditt kjærlighetsliv.


Skorpionen


Selv om du har mange ting å gjøre på, bør du helst ta det litt rolig. Du kan lett brenne lyset ditt i begge ender. Samtidig er det en supergod uke all slags fordypelser og meditative stunder.


Skytten


Det er mye du gjerne vil, men du har verken tid eller penger eller den energien som skal til for at du kommer videre. Ta det som et hint at din tålmodighet skal testes. Ikke ta på deg for mye.


Steinbukken


Det er fokus på hjem og familien som har ekstra bruk for din oppmerksomhet denne uken. Du kan ved hjelp av din medfødte disiplin takle dette presset som blir lagt på deg. Du må gjerne si i fra når du føler for det.


Vannmannen


Du kan se frem til en uke hvor det er virkelig god harmoni mellom deg og dine medmennesker. Du er i det hjørnet hvor du kan komme igjennom alt du måtte ønske. Du kjøper gjerne noe du ikke har råd til.


Fiskene


Denne uken legger opp til både romantikk og andre sammenhenger hvor du vil møte mange nye mennesker. Du har fått en god idè som vil gjøre dine hjemmelige forhold mer komfortable. Du blir rost for din hjelpsomhet.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning