Horoskop: uke 34

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Ønsker du endringer i dine relasjoner til andre, så er denne uken fin for å komme hverandre nærmere. Du bruker en del tid på endringer eller forandringer i hjemmet. En rolig uke.

Tyren
I hele den kommende uke er det lagt opp til ansvar og alvor. Det er ingen slinger i valsen, og du blir stilt til ansvar i alt som skjer i livet ditt. Du opplever flere utfordrende situasjoner som du bruker endel energi på.

Tvillingene
Hvis du ikke er i et forhold vil det i denne uken være gode mulighet for å møte en person som treffer deg rett i hjertet. Du vil oppleve at noe i forbindelse med din økonomi bryter fullstendig sammen. Husk å sette grenser.

Krepsen
Det er overraskelser i luften. Alt som kan skje, skjer. Reiser og utland er i dine tanker. Hvis du ikke er i et forhold så kan det være at det er akkurat nå at du løper rett inn i personen i ditt liv.

Løven
Det er tegn på at du bør trå varsomt i alle former for samtaler og skriftlig kommunikasjon med andre. Til gjengjeld lover denne uken deg mange gode opplevelser. Det er lagt opp til en reise eller kortere tur Husk hvem du er!

Jomfruen
Din intuisjon er på sitt beste. Følg den, også selv om det ikke virker logisk. I helgen ser det ut til at du endelig tar fatt på et stykke arbeide du har lagt til side lenge.

Vekten
Det er mye fokus på jobb og arbeidsliv. Du skal ikke holde tilbake om det er noe du selv kan gjøre for å optimere dine forhold. Du har det best tenkelige utgangspunkt for å nå dine mål.

Skorpionen
Ting som du kanskje selv ikke har kunnet avslutte vil ende av seg selv. Det er lagt opp til ansvar og alvor. Det er i denne uken at du er aller best egnet til å ta på deg en stor og avgjørende rolle, både privat og jobbmessig.

Skytten
Du er overfølsom ovenfor andres reaksjoner. Husk at det skal to stykker til for å skape en konflikt. Det beste du kan gjøre med energien din er å komme i gang med fysiske aktiviteter, ellers kan du fort bli for rastløs.

Steinbukken
Du har lagt grunnarbeidet til at du gå enda et skritt frem eller opp i arbeidslivet. Også kjærlighetsmessig har du hellet med deg denne uken. Det er lagt opp til en romantisk helg. Kan man ønske seg mer?

Vannmannen
Dine omgivelser er ikke enig med deg i viktige avgjørelser. Du søker etter mer frihet. Du skal dog huske at frihet i virkeligheten er en mental tilstand.

Fiskene
Planeten Uransus påvirker deg med overraskelser og uventede begivenheter. I det hele tatt vil den ene dagen ikke likne den neste. Du tenker i høye og filosofiske baner. En uke der du gir mer enn du får tilbake.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning