Horoskop Uke 33

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Hvis du klarer å holde hodet kaldt i en hver situasjon som har med penger å gjøre, kan du være heldig denne uken. Det er dessuten positivt fokus på ditt kjærlighetsliv, og det er romantikk i luften.


Tyren


Du får ikke lov til å gjøre som du pleier, eller som du vil. Tvert om vil du føle deg styrt av dine omgivelser. Kanskje vil du til og med bli manipulert. Reiser eller utenlandsopplevelser er aktuelt.


Tvillingene


Dette kan virkelig være en uke hvor du sier noe, men gjør noe helt annet! Som du ofte opplever, har du for mange jern i ilden. Det kan gå ut over din tid sammen med venner og bekjente som du ønsker å bruke tid på.


Krepsen


Enten det handler om din bolig eller andre saker, det er viktig at du snakker sammen med andre, involverte mennesker om det som skjer. Du får deg en behagelig overraskelse i løpet av denne uken.


Løven


Det er viktig at du også leser det som står med liten skrift. Det kan være en uke hvor du på en eller annen måte kan føle deg snytt eller sviktet, så vær varsom. Biler, mekanikk og transport er aktuelt.


Jomfruen


Det ligger en vennlig henvisning fra stjernene om at du skal forene dine tanker med handlinger. Det er mange ting du gjerne vil men som du kanskje ikke får gjort noe med. Det gjør at du har en kortere lunte enn vanlig i forhold til omgivelsene dine.


Vekten


Du er inne i en uke hvor du føler at ting omkring deg forløper i et rolig og behagelig tempo. Det er fokus på reiser og utland, samt opplevelser omkring det. Din måte å være hjelpsom på ovenfor andre vil bli belønnet.


Skorpionen


Du vil helst se saker og ting på din egen måte. Det er spesielt fokus på kjærlighetslivet ditt, samt pengebruken din. Det kan være noe i luften som du helst ikke vil innse. Hvis ikke, vil du i løpet av denne uken bli konfrontert med dette problemet.


Skytten


Det vil være opp til deg selv å tørre å ville gå videre i livet ditt. Det vil handle om å skape rettferdighet. Så hvis du føler deg urettferdig behandlet, er det kun en ting å gjøre; vær modig og ta opp kampen!


Steinbukken


Du føler deg tilpass med mange av målene du har satt deg for den senere tiden. Du er flink til å slappe av og ta ting som de kommer. Til helgen vil du få deg en meget overraskende nyhet.


Vannmannen


Du vet at det ikke nytter å fremskynde noe spesielt som plager deg eller late som det ikke eksisterer. I løpet av helgen gjør du noe konkret med dette. Vær forberedt på at noe uventet vil skje.


Fiskene


Du går inn i en slags kjerne og gjør noe med det som har tynget deg eller tynger deg. Det forsvinner ikke av seg selv. Uken legger opp til at du skal ta viktige beslutninger. Derfor er klarhet, ærlighet og mot noe av det du skal fremelske mest hos deg selv!

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning