Horoskop: uke 33

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
I arbeidslivet ditt vil du enten bli tilbudt større ansvar, eller kanskje tar du på deg mer selv. Uansett er det et skritt i riktig retning. Forvent deg en uke hvor den ene dagen ikke likner den forrige. Det er overraskelser i luften.

Tyren
Ikke forvent andres hjelp. Snarere ser det tvertimot ut som du må yte masse i forhold til de tingene du blir konfrontert med. Lek, barn eller kreative interesser er aktuelt. Ikke vær redd for en økonomisk utfordring.

Tvillingene
Vær forsiktig når du skal ta viktige beslutninger. Du er inne i en uke hvor du nærmest for enhver pris vil at det skal skje noe. Det er ikke sikkert at det alltid er like klokt.

Krepsen
Det er lagt opp til forandringer. Hva angår hjem og familieliv er det best at du delegerer oppgaver til andre. Bruk tiden på deg selv, og kun deg selv! Det er interesser omkring reiser og utland.

Løven
Barn, lek og kreative interesser er aktuelt. Det ligger noen begrensninger i luften omkring ditt arbeidsområde. Endringer og forandringer skaper uro og forvirring. Kanskje er det deg som treffer en avgjørende beslutning.

Jomfruen
Det er en hel del fokus på økonomien din. Det er en god uke for kjøp og salg. Du har det arbeidsmessig travelt, som du oftest har. Dog ikke mer enn at du kan ta deg en fest i helgen. Vær forberedt på en overraskelse.

Vekten
Hvis du er i et forhold vil dette utvikle seg positivt, og dere vil komme nærmere hverandre. Det er også en god uke for forlovelse, ekteskap eller til å møte den eneste ene. Selvtilliten din er på topp.

Skorpionen
Underbevisstheten din kan spille deg et puss. Lov, rett eller juridiske emner er aktuelt. Tanker om gamle dager, eller noe annet som kommer fra din fortid vil spille deg et puss. Vær parat for nye tiltak.

Skytten
Det ligger flere utfordringer foran deg. Noe vil omhandle arbeidslivet ditt. I ditt privatliv har du også en tendens til å gape over for mye. Det er i denne uken du kommer til å ta en avgjørelse som får langsiktige konsekvenser.

Steinbukken
Nå er tiden inne, og du er helt parat. Du får all den hjelp du behøver fra dine omgiveler. Du får et tilbud du nesten ikke kans i nei til. Du vet hva du vil og hvordan du skal nå dit.

Vannmannen
Du har vært i en slags drømmetilstand i et par uker, hvor du har hatt vanskeligheter med å se virkeligheten slik den er. Du blir nærmest tvunget til å se klart i denne uken, og du må også treffe en avgjørende beslutning. Handlekraften din er sterk.

Fiskene
Du kan nesten være et geni, særlig hvis du omsetter fantasien din til noe virkelig. Du møter en person som i høy grad vil inspirere deg til å bli bedre til å sette grenser. I helgen er det romantikk i luften.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning