Horoskop Uke 32

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du har noen usedvanlige gode aspekter i alt som har med kommunikasjon å gjøre. Det kan være møter, avtaler, kontrakter, jobbintervjuer og lignende. Si det du har på hjertet. Det kommer du lengst med.


Tyren


Der er noe uharmonisk med dine relasjoner til dine nærmeste. Prøv å finne ut av det og se om det er noe du selv kan gjøre med saken. Det nytter ikke at du gir andre skylden for din dårlige oppførsel.


Tvillingene


Krigsplaneten Mars har nettopp gått inn i ditt tegn. Det legger delvis opp til større handlekraft som du kan bruke på å forbedre det du måtte ønske. Det kan også virke som om lunten din er kortere enn vanlig.


Krepsen


Det er fokus på økonomi. Om du skal kjøpe, selge eller på annenmåte få en økonomisk oppgave som skal løses, er uvisst. Dine følelser blir satt på prøve. Husk å si i fra om hva du føler.


Løven


Det er mye fokus på all slags kommunikasjon. Det er nå du bør lese alt som står med liten skrift. Det er også en god idè å lytte til alt omgivelsene sier til deg. Ikke hopp over hvor gjærdet er lavest.


Jomfruen


Kjærlighetens planet Venus har nettopp gått inn i ditt tegn. Du holder ikke tilbake dersom det er noe du gjerne vil. Du har gode muligheter for å tjene penger og få økonomien din til å vokse.


Vekten


Du vet hvem du er og hva du vil. Du merker en ny trang til å hoppe ut i et nytt prosjekt. Dine omgivelser synes at du er modig, noe som også stemmer. Men unngå å bli for påvirket av andre, du skal selv bestemme.


Skorpionen


Du kan se frem til en uke som er rimelig rolig og uten store strabaser. Det er noe med økonomien din som plager deg. Men det er ikke verre enn at du får kontroll over situasjonen slik at du igjen kan slappe av.


Skytten


Spørsmålet er om det er du som er sint eller dine omgivelser. Uansett så er det noe du ikke kan unngå. Det beste du kan gjøre er å finne kjernen til problemet og ikke være redd for å være bånn ærlig!


Steinbukken


Det er noe som du bør bruke på å gjennomtenke skikkelig. Du føler som vanlig et visst ansvar for dine omgivelser. I denne uken er det mer viktig at du tenker mer på deg selv og dine egne behov.


Vannmannen


På den ene siden har du en følelse av at alt er presist som det skal være. På den andre siden er det noe du er meget usikker på. Det beste du kan gjøre er å få snakket med de personene det gjelder som plager deg.


Fiskene


Uansett hva som skjer rundt deg denne uken, har du en viss evne til å være deg selv og forbli deg selv. Noen blir glad for din hjelpsomhet. Din økonomi er fin og kan enda vokse..

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning