Horoskop: uke 32

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Uavhengig av om det dreier seg om jobb eller privat; du er nødt til å lære deg å inngå kompromisser. Dine omgivelser vil rett og slett ikke finne seg i din egoistiske innstilling. En gammel venn gir deg en hjelpende hånd med et praktisk stykke arbeide.

Tyren
Du bruker tid og penger på noe som kan gjøre tilværelsen litt bedre. Økonomien er god, og du får enda en mulighet for litt ekstra penger. Du er optimistisk med tanke på fremtiden. Utland eller noe som kan utvikle dine horisonter er aktuelt.

Tvillingene
Du bestemmer deg for å tenke gjennom din økonomiske situasjon. Kjøp og salg er aktuelt. Naboer eller søsken setter i gang noen tanker hos deg som kan få stor betydning for fremtiden din.

Krepsen
Du kommer tettere på de menneskene som betyr noe for deg. Dette er også en uke hvor du har fokus på det som står deg nærmest, nemlig hjemmet ditt. Du bruker både energi og penger på dine hjemlige omgivelser.

Løven
Det hviler et tungt ansvar på deg. Dette kan også være en uke der du påtar deg større ansvar. En sjef, autoritet eller en mann i din omgangskrets vil gi deg en velfortjent påskjønnelse.

Jomfruen
Din fysikk er på topp og du hopper rundt av glede. Bruk særlig dette overskuddet til å sette konstruktive planer i verk. Du får en mulighet for vekst i arbeidslivet. Vær dog helt sikker på at dette er noe du gjerne vil på lengre sikt.

Vekten
Vær påpasselig med at du ikke faller for fristelsen og blir litt for avslappet. Det er behov for en innsats i hjemmet ditt. Lær å ta i mot, fremfor å gjøre alt selv.

Skorpionen
Den store lykkebringer Jupiter er i ditt tegn. Det er opp til deg å tore å gi plass til vekst og ekspansjon i ditt liv. Du har gode sjanser for å lykkes med de ting du setter i verk. Det ligger særlig utfordringer omkring reiser eller studier.

Skytten
Du er inne i en periode hvor du setter fokus på dine fremtidige ønsker og mål. Det er fokus på arbeidslivet ditt, der det er gode sjanser for å oppnå den vekst som du ønsker deg. Det dreier seg bare om å si ja.

Steinbukken
Du klarer nesten ikke å skille den ene dagen fra den andre. Vær forberedt på at avtaler kan bli avlyst. Vær oppmerksom på at du er den som kan overraske. Ny teknologi er mer aktuelt enn noensinne.

Vannmannen
Du føler nok at du blir begrenset, motarbeidet eller ignorert. Gjør du det kan det skje en stor personlig utvikling! Din frihet er alltid et ønske for deg. Det dukker opp en uventet gjest i helgen.

Fiskene
Du bør tenke mer på deg selv og dine egne fremtidsplaner. Det er nå du skal ta en god beslutning. Hav, vann eller fantasifulle visjoner er i dine tanker.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning