Horoskop: Uke 31

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du vil føle en god og positiv medvind i forhold til alt du har med å gjøre denne uken. Det er positive energier i kjærlighetslivet, og du vil få mulighet til å komme partneren din nærmere. Dette er også en god uke til å møte en ny.


Tyren


Det er gode muligheter for vekst og ekspansjon denne uken. Din selvtillit er på topp, og du er ikke redd for å gjøre de grep som må til. Hold deg ikke tilbake hvis det er noe du vil ha endret, uansett hva det gjelder.


Tvillingene


Dette kan være en utmerket uke til å gjøre et godt kjøp eller salg. Dette kan også være tiden å be om lønnsforhøyelse. Du handler i denne uken bedre på intuisjonen enn på fornuften.


Krepsen


Det er ikke tid til å tenke seg om, og du blir oppfordret eller utfordret til å ta en beslutning her og nå. Selv om du ikke føler deg klar til det er det bedre å gjøre noe, enn ingenting.


Løven


Du er inne i en uke der du ikke kan se begynnelsen eller slutten på noe som helst. Det beste du kan gjøre er å la dagene flyte forbi, og håpe på bedre tider. Til gjengjeld er dine kreative evner på topp denne uken.


Jomfruen


Du har de best tenkelige muligheter for å få livet ditt til å falle inn i akkurat de rammer du ønsker deg denne uken. Det er spesielt fokus på kjærlighetslivet og alt som har en virkelig verdi for deg. Spre ikke dine energier.


Vekten


Du er i gang med å pusse opp, enten fysisk eller psykisk. Kanskje noen flytter inn eller ut? Uansett er det viktig at du ikke lar dette gå utover ditt gode humør, det ordner seg så lenge du ser virkeligheten i øynene.


Skorpionen


Du har mulighet til å komme et godt stykke videre i livet ditt hvis du tør å ta de beslutninger som må til. Den kontrollen du liker å ha er ikke det du skal satse på nå, nå må du heller ta sats, og bevege deg ut på dypere vann.


Skytten


Ting er for deg sort eller hvitt, himmel eller helvete, veldig bra eller virkelig dårlig, det finnes ingen mellomting. Det kan være at du stopper noe, eller påbegynner noe viktig denne uken. En spennende uke!


Steinbukken


Med Mars og Venus i en skjønn dans er det absolutt ladet opp til en deilig uke for deg. Du kan forvente fremgang i kjærlighetslivet, og hvis du ikke har en partner kan dette være uken der du møter den eneste ene.


Vannmannen


Det er ikke i denne uken du skal stikke nesen frem og gjøre deg bemerket. Du føler deg sviktet eller bedratt. Se på det som en sjanse til å få ryddet i de gamle overfladiske bekjentskapskretsene.


Fiskene


Du har lyst til å sette i gang med nye ideer eller prosjekter. Det er ingenting som bremser deg, og dine venner gir deg støtte og oppmuntring. Økonomien er god, men kan bli enda bedre.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning