Horoskop: uke 31

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Denne uken legger opp til alvor, ansvar, struktur og disiplin. Jo mer du stritter i mot, jo mer begrenset vil du føle deg. En sjef eller autoritet gir deg en hjelpende hånd, men vær forberedt på at hjelpen ikke umiddelbart føles som en positiv hjelp.

Tyren
Det er ting i hverdagen din du ikke er helt tilfreds med. Du ønsker å sette i gang med en nytt prosjekt, men handlekraften mangler. Du føler deg som en sydende vulkan, som kan få utbrudd når som helst.

Tvillingene
Du er i et flørtende hjørne, og det er romantikk og forelskelser i luften. Vær oppmerksom på det som står med liten skrift. I det hele tatt bør du være oppmerksom og ikke overfladisk eller likegyldig i forbindelse med avtaler og kontrakter.

Krepsen
Det er fokus på hjemmet og alt som har med familieliv å gjøre. Det er også fokus på romantikk og ekteskap. Kjernefamilien er stikkordet for disse dagene. I helgen får du en lang og fruktbar samtale med en elsket person.

Løven
Det er ikke nå du skal sette i gang med nye prosjekter. Du kan ha følelsen av å være bremset, forbigått eller på en annen måte frustrert. Ta en dag av gangen. Ta ansvar, eller legg ansvar fra deg. En alvorlig uke.

Jomfruen
Du er fysisk sterkere enn du har vært på lenge. Du tenker i helt nye baner i forhold til ditt arbeidsliv. Det er som om du ønsker å avslutte et kapittel i livet ditt, og begynne på et nytt. Hvis du tar en dag av gangen vil du nå dine mål.

Vekten
Dette er uken hvor du gjør opp med noen gamle mønstre og vaner, som ikke lenger tjener et godt formål. Du ønsker å fornye deg med å endre på dine omgivelser. Du bruker helgen på endringer i eller rundt hjemmet.

Skorpionen
Du kan simpelten ikke få bedre betingelser for å få ting til å gro i ditt liv enn i denne uken. Dører som før har vært lukket vil nå åpne seg for deg. Utland, reiser, samt skoler og kurs er noe som kan inspirere deg.

Skytten
Din rettferdighetssans blir satt på prøve. Er du så rettferdig som du selv mener? Og ovenfor hvem?Utland og reiser er noe du tenker på eller deltar aktivt i. Kurs og studier er i dine tanker.

Steinbukken
Naboer, kollegaer eller søsken gir deg all den hjelpen du har behov for. Det er en god atmosfære i hjemmet ditt. Bruk den positive energien til å sette i gang tiltak for endringer. Det ligger store utfordringer i ditt arbeidsliv.

Vannmannen
Ser du virkeligheten slik virkeligheten er? Eller ser du den kanskje som du skulle ønske den skulle være? Hvis du føler deg sviktet og oversett er det noe du enda ikke ser klart.

Fiskene
Det er massevis av overraskelser denne uken. Den ene dagen vil ikke likne på den andre. Du er i et humør der du vil overraske dine omgivelser. Din økonomi har gode vilkår. Det er romantikk i luften.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning