Horoskop: Uke 30

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert

Væren


Du har ikke mye energi denne uken, og den lille energien du har bruker du på de mest nødvendige gjøremål. I helgen får du imidlertid ikke tid til å slappe av, da det vil dukke opp flere spennende utfordringer.


Tyren


Både du selv og dine omgivelser nyter godt av din måte å takle problemer på. Du føler at du har kommet et godt skritt videre i kjærlighetslivet. Du er også flink til å håndtere økonomien din, noe som gir deg en fin gevinst denne uken!


Tvillingene


Du må finne deg i forsinkelser eller begrensninger denne uken. Du finner ut at du gjerne vil endre noe radikalt i livet ditt. Husk å tenke gjennom planene dine godt før du gir deg i kast med konkrete handlinger.


Krepsen


Ikke vær redd for å sette ord på dine følelser og behov, uansett om det gjelder deg selv eller dine omgivelser. Det er nettopp nå du vil bli hørt! I helgen får du en overraskelse.


Løven


Det er opp til deg selv å gjøre andre oppmerksomme på dine ønsker og mål. Du skal ikke holde deg tilbake hvis det er ting du gjerne vil gjøre. Tiden er inne for å føle suksess og fremgang i livet!


Jomfruen


Med kjærlighetens og skjønnhetens planet i ditt tegn denne uken så kan du godt glede deg. Du får bedre betingelser i forhold til det du måtte ønske deg. Du har naturligvis særlig gode betingelser i forhold til romantikk og parforhold denne uken.


Vekten


Du er omgitt av mennesker som bryr seg om deg. Du merker en spesiell varme fra en spesiell person. Alt i alt kan man si at dette er en deilig uke der du kan nyte rolige dager. Frem med hengekøyen!


Skorpionen


Du opplever maktkamper. Enten det gjelder det indre eller ytre plan er det viktig at du er åpen for forandringer. Ukens råd er å inngå kompromisser, det er ikke alltid feil å gi seg!


Skytten


Det er mange ting du gjerne vil endre på, men du føler ikke at tiden strekker til. Derimot er tiden inne for planlegging og struktur. Et familiemedlem ber deg om et godt råd. Reiser, utland, religion og filosofi er noe som er aktuelt for deg.


Steinbukken


Du vet godt at du må arbeide hardt, og du er ikke redd for å gjøre det som må gjøres. Det betyr allikevel ikke at du skal neglisjere ditt kjærlighetsliv, husk på å ta fri til å dekke dine følelsesmessige behov!


Vannmannen


Hvis du ikke vil se virkeligheten som den er, så vil du snart føle deg snytt eller sviktet. Dette er ikke en uke der du skal late som. Nå er tiden tvert i mot inne for å reise seg opp og si sin mening.


Fiskene


Denne uken krever at du selv tar første initiativ. Til gjengjeld vil du oppleve at andre vil imøtekomme dine ønsker til det fulle. Hav eller vann virker alltid tiltrekkende på deg, men kanskje i enda større grad enn vanlig denne uken.

I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning