Horoskop: uke 30

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan akkurat din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren


Du er klar for ett steg oppover eller fremover i din arbeidssituasjon. Du påtar deg gjerne mer ansvar, eventuelt vil du og bli pålagt mer ansvar. Uansett så er du klar til å utvide ditt arbeidsområde. Dette gjelder også i private sammenhenger.

Tyren

Musikk, dans eller andre kreative fornøyelser er i fokus. På samme måte vil du nå ha de beste forutsetninger for å inngå ett nytt partnerforhold, eventuelt vil ditt nåværende forhold vil bli enda bedre.

Tvillingene

Alt som involverer økonomi er aktuelt i denne perioden. Du har gode betingelser for å få økt inntekt. Mekanikk, transport eller biler er noe som kan gi deg noen problemer denne uken. Du vil få en hjelpende hånd av dine søsken og gode naboer.

Krepsen

Du elsker ditt hjem og det viser du ved å lage kos for andre. Du vil og legge ned litt penger i hjemmet ditt denne uken. I helgen vil du ha fokus på hav, vann eller eksotiske omgivelser. Blått og grønt er ukens farger.

Løven

En situasjon som krever en fast og stabil beslutning vil oppstå. For å si det enkelt vil du vite hvor du skal sage grenen for å redde treet. Din vilje til å samarbeide er sterk. Det vil gi deg respekt og annerkjennelse.

Jomfruen

Krigsguden Mars har nettopp kommet inn i ditt tegn. Det gir grobunn for mye større handlekraft enn vanlig. Bruk denne positive energien til å få satt igang nye aktiviteter. Din selvtillit og selvfølelse er og på topp.

Vekten

Det er mange spenninger i luften. Din måte å tilpasse deg dine omgivelser på fungerer ikke lenger. Spørsmålet er om du selv bifaller dine handlinger, eller mangel på sådan. En god og dyp samtale vil finne sted i helgen.

Skorpionen

Det virker som at du springer inn mennesker som har ett budskap til deg. Uken er veldig bra til å ta noen store skritt og valg i livet ditt. Du har hellet med det i stort sett alt du holder på med. Det er kun deg selv det står på. Du må våge å gjøre det.

Skytten

Du er klar til nye eventyr i livet ditt. Skoler, kurs eller en ny utdannelse ligger på tapetet denne uken. Reiser og utenlandsopplevelser er noe du lengter etter eller gjør noe med. Dine lyster for dette er ihverfall store.

Steinbukken

Det ligger store utfordringer i luften. Dels i forbindelse med kommunikasjon, hvor det er viktig at du får sagt det du mener. Du kan ved å bruke deg selv rett få pengene dine til å vokse. Helgen bruker du til å gjennomføre endringer rundt eller i ditt hjem.

Vannmannen
Du vil møte store og viktige konfrontasjoner. Istedenfor for å unngå det som er en del av ditt liv, prøv heller å samarbeide om det. Svikt er nøkkelordet her. Du kan føle deg sviktet av andre, evnt så svikter du og deg selv

Fiskene

Det er uro og overraskelser i luften. Dette er en super uke til å foreta deg noe som ligger i ditt vannelement. F.eks. bade, seile, surfe eller dykke. Det er og kjærlighet i luften denne uken.

_________________________________________________________________________
I samarbeid med Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning