Horoskop: Uke 3

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du har nærmest et overskudd av energi som du har lyst til å bruke på nye prosjekter. Kanskje er et reiser eller noe annet som kan utvide horisonten din aktuelt. Du bruker tid på mekanikk eller transport.

Tyren
Det er grus i maskinen, og det dreier seg om dine verdier. Både de følelsesmessige, og verdiene i kroner og øre. Det er ikke nå du skal ta store beslutninger. Tiden er nne for å tenke seg grundig om.

Tvillingene
Du vil oppleve flere uventede ting. Vær forberedt på at møter eller planlagte avtaler kan gå i vasken. Du gjør deg noen tanker rundt det å ville lære mer, enten i forbindelse med jobb eller bare i forhold til livet i seg selv.

Krepsen
Du får ikke lov til å gå rundt og lulle rundt i din egen verden. Du blir utfordret til å treffe en stor og viktig beslutning. Planeten Mars er på krigsstien, noe som oppfordrer til nye og selvstendige handlinger.

Løven
Det gjelder om å ta for seg av livets "ta-selv"-bord. Hvis du ikke tar det nødvendige ansvar for din personlige vekst, så vil du føle deg begrenset og frustrert. Så ta ansvar!

Jomfruen
Ting går ikke helt som du gjerne vil, og flere småting irriterer deg. Kansje har du satt i gang ting du allikevel ikke ønsker. Uansett hva det er så er dette en uke hvor du i stor grad lærer noe om deg selv.

Vekten
Du har det riktig godt med deg selv. Det er mange ting som faller på plass for deg. Studier eller annen lærdom er aktuelt. Det er romantiske toner i luften. Hva mer kan man ønske seg?

Skorpionen
Det er knuter på tråden i forhold til en person som betyr mye for deg. Det er fokus på sannhet og ekte verdier, slik som kjærlighet eller økonomi. Dette er en uke hvor det skjer overraskelser på disse områdene.

Skytten
Du har simpelten de aller beste betingelser for å skape den vekst som du går og ønsker deg. Det er nå du skal rettferdiggjøre deg selv på enhver tenkelige måte. Utland og reiser er aktuelt.

Steinbukken
Du bruker uken på å jobbe deg gjennom dine mange prosjekter, og du har den roen som skal til for å nå dine mål. Din utholdenhet og disiplin skaper balanse. Du får en meget behagelig overraskelse.

Vannmannen
Kjærlighetens planet vil være med å gjøre din tilværelse søtere. Be om en lønnsforhøyelse, eller sett opp prisene selv. Dine venner hjelper deg. Dette er en god uke til all slags kjøp og salg.

Fiskene
Du er i et kreativt hjørne. Nå handler det om å få ideene ut i fysiske handlinger. Gjør du ikke det kan du lett bli gående rundt og være en vandrende vulkan. Du får et uventet tilbud. Tenk godt gjennom det!

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning